Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

IAA 2024 Özel Otobüs Teması

IAA 2024 Özel Otobüs Teması
08 Şubat 2024 - 12:08 'de eklendi ve 95 kez görüntülendi.

IAA Taşımacılık ve Ticari Araçlar Fuarı 2024, 17-22 Eylül tarihleri ​​arasında Almanya’nın Hannover kentinde gerçekleşecek. İlk kez özel bir otobüs tema parkı planlanıyor .

Otobüs sektörünün son yıllarda IAA bağlamında ivme kaybettiği inkar edilemez bununla birlikte üreticiler otobüsü grubunda Busworld ve InnoTrans fuarlarına yöneldi.

IAA otobüs tema parkını açıyor

IAA Taşımacılık, haberi açıklayan bir basın notunda, otobüs tema parkının bir şehrin çeşitli yönlerini yansıtması gerektiğini belirtiyor . Ziyaretçiler geleceğin şehrine yönelik çözümleri doğrudan test etme fırsatına sahip olacak . Test sürüşleri gibi otobüs koltukları, park yerleri ve yeşil alanların yanı sıra mobilite merkezleri aracılığıyla bağlantı seçenekleri de odak noktasıdır.

Kuruluş, merkezi bir otobüs kampüsünün danışma alanı olarak planlandığını söylüyor. Burada şirketler çeşitli konulardaki en iyi uygulama örneklerini alacaklar. Konu yelpazesi, güç ve yakıt tedariği, mimari planlama, yardım sistemleri, finansman fırsatları, satış sonrası ve depo dönüşümünden ikinci hayat modellerine kadar uzanmaktadır.

Alman Otomotiv Endüstrisi Birliği (VDA) Genel Müdürü Jürgen Mindel ;

“Amaç açık: Paris iklim hedeflerine ulaşmak. Bunun için ticari araç sektörünün her alanından şirketlerin sürdürülebilir mobiliteye yönelik yenilikçi ilerlemelerinin sergilenebileceği bir platform gerekiyor. Otobüs sektörüne özel olarak IAA Taşımacılık kapsamında kendi alanımızla planlama yapıyoruz. Burada en yeni ürünlerin yanı sıra şarj çözümleri ve otonom sürüşe ilişkin testler de görülebiliyor. Şehirlerde sürdürülebilir ve dijital mobiliteye yönelik çözümler böylece benzersiz bir atmosferde tüm ziyaretçiler ve katılımcılar tarafından yakından gösterilip test edilebilecek” dedi.

“Yolcu ve yük taşımacılığı, kamu hizmetlerinin önemli unsurlarıdır ve dolayısıyla insanların bir arada yaşamasının temel ihtiyaçlarıdır. Metropollerde ve kırsalda arz sağlıyorlar. Bunun sürdürülebilir ve dijital olarak nasıl tasarlanabileceğini IAA Transport’ta sergilemek istiyoruz” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER