Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Volvo Trucks Kocaeli Çayırova’da

Volvo Trucks Kocaeli Çayırova’da
19 Ekim 2018 - 18:21 'de eklendi ve 1948 kez görüntülendi.

Volvo Trucks Kocaeli Çayırova’da

Müşterilerine uçtan uca hizmet sunma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Temsa İş Makinaları geniş satış ve satış sonrası ağını güçlendirerek çözüm odaklı hizmet anlayışını sürdürüyor. Temsa İş Makinaları, Volvo Trucks Türkiye tek yetkili distribütörlüğünü üstlendiği 1 Ocak 2017’den bu yana Volvo Trucks için satış ve satış sonrası organizasyonu ve bayi yapılandırılmasını da odağına aldı. Son olarak, temsili ilk araç kabulü ile Ağustos ayında hizmet vermeye başlayan Volvo Trucks’ın İstanbul Anadolu Yakası’ndaki yetkili servisi Artıfe ServisOne’ın resmi açılışı 16 Ekim tarihinde, Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Volvo Trucks Doğu Pazarları Direktörü Per Forsberg, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Artıfe ServisOne Yönetim Kurulu Başkanı Davut Berker’in katılımıyla gerçekleşti. Artıfe ServisOne ile birlikte Temsa İş Makinaları Türkiye genelinde 11 noktada çözüm ortaklarına hizmet sunmaya devam edecek.

İstanbul Anadolu Yakası Şekerpınar’da bulunan Volvo Trucks Artıfe ServisOne, gelişmiş en son teknolojiyi kullanarak aynı anda 20 araca hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Araç parkı, yedek parça deposu, servis alanları, bekleme salonu ile hizmet verecek olan yetkili servis müşterilerin konforuna, ihtiyaçlarına ve Volvo Trucks standartlarına göre tasarlandı. Serviste, 24 saat yol yardım hizmeti, treyler servisi ve tamiri, fren testi, kaporta boyama, havalandırma ve mobil hizmetler veriliyor.

Volvo Trucks Artıfe ServisOne yetkili servisin açılış konuşmasını yapan Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Volvo Trucks satış ve satış organizasyonu konularıyla ilgili şunları dile getirdi: “1 Ocak 2017 itibariyle Volvo Trucks’ın Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olarak bayrağı devraldık. 2017 yılında odağımızda satış organizasyonu ve bayi yapılandırılması bulunuyordu. Bu konuda attığımız adımların sonucunda pazar payımızı iki katına çıkarmayı başardık. Çekici pazarında ise pazar payımızı %5’lerden %9’lara çıkardık ve Volvo Trucks FMX ile inşaatta büyümeye devam ediyoruz. Bu başarının arkasında biliyoruz ki, güçlü bir satış ekibi ve yüksek hizmet kalitesi ile Türkiye geneline yayılan Volvo Trucks satış sonrası ağı var. Ağır ticari araçlar piyasasına aşina, tecrübeli bir ekip ve yönetim kadrosu tarafından temelleri atılan Artıfe ServisOne’ın bayi ağımıza eklenmesi ile birlikte, müşterilerimize sunduğumuz tecrübe ve mükemmeliyetçi hizmet anlayışımızın daha da pekişeceğinden eminiz. Artıfe ServisOne burada önemli bir sorumluluk üstleniyor; hem Temsa İş Makinaları’nın hem de Volvo Trucks’ın değerlerini taşıyarak hizmet vereceklerine inancımız tam. Satış ve satış sonrası hizmet ağımıza güç kattıkları için burada hepinizin nezdinde teşekkür ediyor ve hayırlı olsun diyorum.”

Volvo Trucks Doğu Pazarları Direktörü Per Forsberg ise açılışta şunları söyledi, “Volvo Trucks olarak burada olmak ve Temsa İş Makinaları ile yeni bir kilometre taşının daha konulduğuna tanıklık etmek büyük bir mutluluk kaynağı. Volvo Trucks için müşterileri her zaman odak noktasıdır. Müşterilerimizi ve ihtiyaçlarını anlayarak çözüm sunmak ve işlerinde başarıya ulaşmalarına yardımcı olmak temel ilkemizdir. Müşterilerimizin başarısı bizim başarımız demektir. 2 yıla yakın bir süredir Türkiye temsilcimiz Temsa İş Makinaları’yla uyum ve iş birliği içerisinde çalışmaktayız. Artıfe ServisOne’ın da bayi ağımıza katılmasıyla müşteri memnuniyeti ve sadakatini daha da arttıracağımıza inanıyoruz.”

Açılışa katılan UND (Uluslararası Nakliyeciler Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ö.Çetin Nuhoğlu konuşmasında sektöre değinerek “Gelecek ihracattadır” dedi ve şunları ekledi, “Türkiye zor dönemler geçirse de her zaman güçlü ekonomisiyle bu dönemlerin üstesinden gelmeyi bildi. Bu dönemlerin atlatılmasında ihracat her zaman önemli bir rol oynamıştır ve bugün bizim sektörümüz çok güçlü. Bu dönem paniklemeden sakin kalma dönemidir. Önümüzdeki günlerde uluslararası nakliyecilik ve Türkiye nakliyecilik sektöründe desteklerin verileceğini öngörüyoruz. Bu nedenle yatırımların devam etmesi bize mutluluk veriyor. Temsa İş Makinaları’nın öncülüğünde dünyanın önde gelen markası Volvo Trucks ile uzun yıllardır sektörümüze hizmet veren Artıfe ServisOne’ın birlikteliği bize güven veriyor.”

Artıfe ServisOne Yönetim Kurulu Başkanı Davut Berker ise “Zor günler geçirmekle beraber hepimizin elimizi taşın altına koymamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bunu tek başımıza yapmamız mümkün değildi, o nedenle bize destek veren Temsa İş Makinalarına ve Volvo Trucks’a teşekkür etmek istiyorum. Hep daha ileriye gitmek için çalışmaya devam edeceğiz. Temsa İş Makinaları uzmanlığı ve Volvo Trucks kalitesiyle en iyi hizmeti sunmak için şimdi sıra Artıfe ServisOne’da.” diyerek iş ortaklarına ve paydaşlarına teşekkürlerini iletti.

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER