Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes Benz Türk Yeni Tourismo Busworld’de Görücüye Çıktı

Mercedes Benz Türk Yeni Tourismo Busworld’de Görücüye Çıktı
24 Ekim 2017 - 19:24 'de eklendi ve 3709 kez görüntülendi.
Mercedes Benz Türk Yeni Tourismo Busworld’de Görücüye Çıktı.
Mercedes-Benz, Tourismo yaklaşık 20 yılın ardından tamamen yenilenerek tasarlanmıştı.Mercedes-Benz Türk, İstanbul/Hoşdere fabrikasının ve türk mühendisleri ile işçiliğinin emeği olan yeni Tourismo’yu Brüksel Kortrijk Busworld’de yenidien tanıttı. Avrupa’nın en başarılı seyahat ve turizm otobüsünün yeni neslinin geliştirilmesi ve üretilmesi için yaklaşık 400 milyon Euro’luk bütçe ile yatırım yapmıştı.
Fuarda dikkat çeken ve test sürüşleri içinde kullanılan yeni tourismo’lar oldukça beğeni topladı ve fuara katılan Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan Magazinulaşım’a verdiği bilgide ; ”Yeni Tourismo Türkiye pazarına Ocak ayından itibaren satışa sunulacak” dedi.
 Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen yeni  Tourismo 15 RHD-16 RHD M ve 17 RHD L  olarak sınıflandırılan araçlardan oluşuyor .Yolcusuna yüksek konfor ve güvenlik,işletmecisine düşük maliyet ve bakım ikinci elde ise kazanç sağlayan Tourismo serisi, yeni Tourismo ile yılın Güvenlik ve Tasarım  ödüllerini kazandı.

 

 

Etiketler :
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER