Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Düzce Belediyesi’ne Sekiz Adet Çevreci Otobüs

Düzce Belediyesi’ne Sekiz Adet Çevreci Otobüs
09 Aralık 2017 - 3:09 'de eklendi ve 3615 kez görüntülendi.

Düzce Belediyesi’nin Tercihi Mercedes Benz Conecto CNG 

Düzce Belediyesi tarafından, kasım ayın’da teslim alınan doğalgaz (CNG) yakıt sistemli 8 yeni otobüs Düzce’de seferlerine başladı.Yeni Conecto CNG otobüsler, 8 tanesi 12 metre boyunda 5 adedi ise 18 metre boyunda.

Mercedes-Benz Türk tarafından kasım ayı içerisinde Düzce Belediyesi’ne satışı gerçekleştirilen sekiz adet Mercedes-Benz Conecto, belediye temsilcilerine teslim edildi. Teslimat sırasında Mercedes-Benz markasının güven veren kalitesinden söz eden temsilciler, Conecto’nun eşsiz tasarımı ve düşük yakıt sarfiyatı böylesine büyük bir anlaşmanın yapılmasında rol oynayan öncü faktörler arasında gösterdi.
Rahat, güvenli ve temiz yakıtlı olarak gelen CNG’li otobüsler, Düzce’nin her kış boğuştuğu hava kirliliğine karşı yürütülen çözüm odaklı çalışmaların da bir halkası olacak. Bu doğrultuda, ısınmada olduğu gibi ulaşımda da doğalgaza geçilerek, kirliliğin en aza indirgenmesi hedefleniyor. Yeni hizmete girecek doğalgazlı otobüslere yönelik şehir içi ulaşımındaki güzergahların belirlenmesi için de çalışmalar yürütülüyor.

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER