Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

TSK Filosu Yenileniyor

TSK Filosu Yenileniyor
21 Ağustos 2021 - 21:53 'de eklendi ve 1493 kez görüntülendi.

Koluman Otomotiv Endüstri, 17-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenen IDEF’21 15’inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda, yerli taktik ve ikmal araçlarıyla boy gösterdi.8×8 çekiş özelliğine sahip Derman Zırhlı Lojistik Destek Aracı, 8×8 Derman Zırhlı tank taşıyıcı kamyonlarla ve ayrıca Askeri projelerin vazgeçilmezi Unimog 4×4 Kalkan II’yi sergiledi Koluman,Türkiye’nin askeri teknolojik güçlü üretim vizyonunu fuar da en iyi şekilde sergiledi.

DERMAN TSK ENVANTERİNE GİRDİ

Türkiye ve İngiltere de yapılan Nato standartları testlerini de başarı ile geçti.

Koluman Otomotiv Endüstri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık yaptığı açıklama da ; “Türk Silahlı Kuvvetleri ile imzalanan sözleşme ile birlikte 65 adet Derman 8×8 tipi araçlar teslim çok yakında teslim edilecek” dedi

Balistik zırh koruma özelliğine sahip 8 çeker araçta, 16 ileri tam otomatik şanzıman ve Mercedes Benz 517 beygir motora sahip.

“Derman”, TSK’nin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde, yüzde 60 dik eğim ve yüzde 30 yan eğim gibi en zor arazi koşullarında hizmet verebiliyor.

Zırhlı araçların, tankların ve mühimmatların harekat bölgesine taşınması, kumanda merkezleri ve benzeri yapıların istenen yerlere götürülmesi ile zarar görmüş araçların kurtarılması amacıyla yönelik tasarlanıp üretildi.

KOLUMAN DERMAN TANITIM VİDEO RÖPORTAJ

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER