Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

BMC Sırbistan Belgrad’da 100 Adet Otobüs İhalesini Kazandı

BMC Sırbistan Belgrad’da 100 Adet Otobüs İhalesini Kazandı
04 Temmuz 2024 - 19:39 'de eklendi ve 827 kez görüntülendi.

Belgrad’da yeni otobüs alımı için ihaleyi Türkiye’den BMC kazandı. Türkiye’den Avrupa’ya küçük ve büyük otobüsleri ile BMC’de son yıllarda hızla gündeme gelmeye devam ediyor.

BMC’den Belgrad’a 100 körüklü otobüs. Belgrad Şehir Taşımacılığı Şirketi (GSP) 67,3 milyon euro’ya yeni otobüs satın alma kararı aldı. Bu yatırımın KDV dahil GSP’ye maliyeti 80 milyon euro olacak.

100 körüklü otobüs için BMC, KDV’siz 481 bin euro veya katma değer vergisiyle 577.282 euro karşılığında 100 körüklü otobüs teslim edecek.

Türkiye’de İstanbul,Kocaeli,Düzce,Sakarya, İzmir, Bursa, Mersin, Antalya; Yurtdışında ise Londra, Birmingham, Romanya Bükreş,Bulgaristan Sofya ve Çek Prag,Sırbistan Belgrad,Bosna Hersek ve İtalya’nın Milano,Modugno,Fasano gibi Avrupa’da büyükşehirlerde başarı ile hizmet veriyor.

Bmc’nin ihale haberini Türkiye Cumhuriyeti Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy sosyal medya hesabında paylaştı.

BMC’s tender news was shared by Hami Aksoy, Ambassador of the Republic of Turkey to Belgrade, on his social media account.

Procity Avrupa’nın Tercih Edilen Otobüsü

Çağdaş ve yenilikçi bir tasarımla hayata geçirilen Procity otobüsler, yaşlı, çocuklu ve engelli yolculara rahat ve güvenli inip-binme imkanı sağlayan tam alçak tabanlı yapısı, manuel katlanabilir engelli rampası ve duraklarda kaldırım hizasına kadar yana yatma özellikleri ile konforlu ve güvenli şehir içi seyahat imkanı sağlıyor. Her şart ve koşulda hizmet vermek için benzerlerine kıyasla çok sayıda teknik ve fonksiyonel özellikle donatıltıldı.

BMC from Turkey won the tender for the purchase of new buses held in Belgrade. BMC continues to stand out rapidly in recent years with its small and large buses from Turkey to Europe.

100 articulated buses from BMC to Belgrade. Belgrade City Transport Company (GSP) decided to purchase new buses for 67.3 million euros. The cost of this investment to GSP will be 80 million euros, including VAT.

BMC will deliver 100 articulated buses in exchange for 481.000 euros without VAT or 577.282 euros including VAT.

Istanbul, Kocaeli,Düzce, Sakarya, Izmir, Bursa, Mersin, Antalya in Turkey; It serves successfully abroad in European metropolises such as London, Birmingham, Bucharest in Romania, Sofia in Bulgaria and Prague in the Czech Republic, Belgrade in Serbia, Bosnia and Herzegovina and Milan, Modugno and Fasano in Italy.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER