Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Bmc Busworld’de

Bmc Busworld’de
23 Ekim 2017 - 17:55 'de eklendi ve 6269 kez görüntülendi.

 

Bmc’nin yeni otobüsleri ile  Belçika Kortrijk Busworld fuarında görücüye çıktı.Yeni geliştirdiği şehir içi alçak tabanlı belediye ve özel halk otobüslerine yeni çözümler sunan yerli üretici ihracat ve iç pazarda satacağı otobüslerini sergiledi.

Bu yıl yerli üreticilerin,elektrikli otobüslerini de ön planda tutarak sergilediği fuarda, BMC’nin ürettiği ilk yerli ve elektrikli 8.5 metre sınıfında yeni Neocity  dikkatleri üzerine topladı ve Busworld Academy tarafından verilen “Busworld Awards 2017  En İyi Tasarım Ödülü”ne layık görüldü.

BMC ; Busworld Europe Kortrijk’e  bu yıl  fuarda yeni bir vizyonla, 8,5 -10 metre  alçak tabanlı ve şehir içi toplu taşımaya uygun yeni Neocity modelinin elektrikli ve dizel  motorlu seçenekleri ve ayrıca 12 metre Procity CNG doğalgazlı ve havaalanı içi yolcu taşımacılığına özel üretilen “Apron” isimli 3 farklı aracıyla katıldı.
Tasarım, Ar-Ge, mühendislik, üretim, satış ve satış sonrası hizmetleri kendi bünyesinde barındıran BMC, üretime başladığı ilk günden bu yana, 300 bin adeti geçen araç üretimi ve 341 bin motor üretimi ile Türkiye ekonomisine yaklaşık 10 milyar dolarlık katma değer sağladı. Kuruluşundan bugüne yarım asrı geride bırakan firma, İzmir’deki 250 bin metrekare alana sahip entegre tesislerinde ticari ve özel araç üretiminin her alanında çözümler üretmeye devam ediyor.

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER