Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Anadolus Isuzu Güçlü Pazarı İspanya’da

Anadolus Isuzu Güçlü Pazarı İspanya’da
19 Ekim 2022 - 17:16 'de eklendi ve 442 kez görüntülendi.

Anadolu Isuzu, yerli ve çevreci modellerini Madrid FIAA Otobüs Fuarı’nda sergiliyor.İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen Uluslararası Otobüs Fuarı’na (FIAA) yabancı ülke olarak en geniş katılımı Türkiye sağlarken, fuara katılan Türk firmaları, İspanya pazarında büyümeyi hedefliyor.Anadolu Isuzu standında tam elektrikli NovoCiti VOLT, alternatif CNG yakıtlı ve yüzde 100 biogas uyumlu Kendo 13 CNG; Isuzu Turkuaz midibüs ve Grand Toro modelleri yer aldı.

15 ülkeden 70’ten fazla firmanın yer aldığı FIAA’ya katılan 8 Türk firması, şu ana kadar çok aktif olmadıkları İspanya pazarında büyüme hedefiyle geleceğe yönelik önemli girişimlerde bulunuyor.

Anadolu Isuzu standında tam elektrikli NovoCiti VOLT, alternatif CNG yakıtlı ve yüzde 100 biogas uyumlu Kendo 13 CNG, Isuzu Turkuaz midibüs ve Grand Toro modelleri yer aldı.Anadolu Isuzu’nun geleceğin toplu taşıma trendlerine uygun olarak tasarladığı elektrikli midibüsü NovoCiti VOLT FIAA Otobüs ve Midibüs Fuarı’nda tasarımı ve teknolojik donanımları ile boy gösterdi. Küresel bir tasarım yarışması olan ABC Design Award’da “Transportation” kategorisinde ödüllendirilen NovoCiti VOLT, elektrikli midibüs alanındaki güncel dünya standartlarını başarı ile karşılayan özelliklere sahip.

Sürdürülebilir bir yaşam için doğaya zarar vermemek amacıyla geliştirilen çevre dostu NovoCiti VOLT, düşük işletme maliyeti ve maksimum verimlilik avantajlarıyla öne çıkıyor. Yolcularına geniş ve konforlu iç tasarımı ile rahat bir seyahat atmosferi sağlayan NovoCiti VOLT, 268kWh’lık batarya kapasitesi ile 350 km’ye kadar menzil imkanı sunuyor. Araçta yer alan sürücü puanlama sistemi sayesinde enerji tüketimi düşürülerek operasyonel verimlilik sağlanabiliyor.

Anadolu Isuzu’nun FIAA Otobüs ve Midibüs Fuarı’nda tanıttığı iddialı modellerinden bir diğeri olan Kendo 13 CNG, modern kentlerin düşük emisyon ve konforlu, güvenli, sürdürülebilir ulaşım taleplerine yanıt veriyor. Avrupa’nın emisyon normlarına tamamen uyumlu Kendo 13 CNG, eksiksiz bir güvenlik paketinin yanı sıra filo yönetimi, sürücü ve sürüş puanlama sistemi özellikleri ile fark yaratıyor. Isuzu Kendo/Interliner CNG, yüzde 100 biyogaz uyumlu CNG motoru sayesinde emisyon salınımını çok ciddi oranlarda düşürüyor. Sürdürülebilirliği sayesinde işletmecisine pozitif katkı ve ülkelerin sürdürülebilirlik hedeflerine tamamen uyum sağlıyor.

Türk otobüs şirketlerinin İspanya’ya ihracatı OcakAğustos 2022’de 24 milyon avroyu bulurken, yıl sonuna doğru bunun en az 2 kat artması bekleniyor Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu: ”Avrupa’daki otobüslerin büyük bir oranı Türkiye’de üretiliyor” Türkiye’nin Madrid Ticaret Müşavirliği’nden alınan bilgiye göre, Türk otobüs şirketlerinin İspanya’ya ihracatı OcakAğustos 2022’de 24 milyon avroyu bulurken, yıl sonuna doğru bunun en az 2 kat artması bekleniyor. Bu yıl ihracatta, Kovid19 salgınından dolayı olumsuz etkilenen 2020’nin (39 milyon 867 bin avro) üzerine çıkılması öngörülüyor. Türk otobüs şirketlerinin İspanya’ya ihracatı geçen yıl 13 milyon 237 bin avro olarak gerçekleşmişti.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER