Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

FLİXBUS AVRUPA TÜRKİYE SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

FLİXBUS AVRUPA TÜRKİYE SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
31 Ağustos 2019 - 12:30 'de eklendi ve 4147 kez görüntülendi.

Avrupa’nın en önde gelen Türkiye’nin ise yeni otobüs taşımacılığının önemli oyuncusu taşıyıcısı,Avrupa ve Balkan ülkeleri bağlantılı aktarmalı,Flixbus ve Flixtrain Türkiye seferlerini ne zaman başlatacak?

Bu sorunun cevabı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarını da ilgilendiriyor.Malumunuz flixbus sadece otobüs işletmeciliği yapmıyor şirket ayrıca flix tren işletmeciliği de yapıyor.Ancak bunun cevaplarını beklemek sanırım çok erken olacak.

Almanya ve Saraybosna,Üsküp,Romanya Bulgaristan,Yunanistan’dan Türkiye’ye karşılıklı seferler yapan, Türk otobüs şirketlerinin yeni bir rakibi olacak.Avrupa da Macaristan ve Çek üzeri Bulgaristan Varna’ya kadar aktarmalı ”mekik otobüs” seferleri yapan flixbus ,çeşitli düşünce içinde ve bu ”mekik otobüsler” otobüsler İstanbul otogarına kadar seferleri uzatabileceği kaynaklarımızca söyleniyor.

Flixbus İstanbul’u Merkez Yapar mı?

Kısaca Avrupa’dan sonra ikinci merkez Türkiye.Yeni merkezlerinin stratejik önemi, hem yolcular hem de mevcut rakip şirketlerin açısından bir hayli artacak.

Şirket Kamil Koç’u satın almasının ardından kendi işletme biçimini bazı bölgelerde uygulamaya başladı.Türkiye ile Balkanlar ve AB arasındaki ülkelere yoğun olan yolcu trafiği açısından enteresan bir dönem de başlamış olacak. Flixbus,kısa sürede Avrupa da yaptığı gibi, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı ya da İstanbul Yeni Havaalanı konuşlandıracağı otobüslerle, onlarca iç hattı birbirine mi bağlayabilir.Taban fiyat garantisi ile merkezlerde etkin kampanyalar için yeni fiyatlandırmalara da gidebilir.

Flixbus Türkiye seferlerinin ne zaman başlayacağının ötesinde yöneltilmesi gereken asıl önemli soru, İstanbul veya Türkiye’de ki bir başka işletmenin, bu güçlü ve agresif şirketin 61 varış noktası seferine ne şekilde karşılık vereceği olmalı? Bu soruların cevaplarını öğrenebilmek ve muhtemel yüzde yüz etkilerini görebilmek için, önümüzdeki ara dönem ve sezona kadar zaman gerekecek gibi görünüyor.

Magazinulaşım 2019 ©
Fatih Kocaoğlu

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER