Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Iveco S WAY Türkiye Pazarında

Iveco S WAY Türkiye Pazarında
20 Şubat 2020 - 17:54 'de eklendi ve 1488 kez görüntülendi.

2019 Temmuz ayında Madrid de dünya tanıtımı yapılan,Iveco!nun yeni çekici ve kamyon serisi S WAY Türkiye’de de tanıtıldı.

Iveco Türkiye’nin Antalya Belek’te düzenlediği basın toplantısıyla uzun yol taşımacılığı için tasarlanan yeni IVECO S – WAY’i tanıttı. Etkinlikte IVECO Türkiye genel müdürü Hakkı Işınak şunları söyledi; “Bugün sizlere hafif, orta ve ağır segmentteki ürünlerimizdeki büyük değişikliği sunuyoruz. Ağır sınıf IVECO WAY serisi, Stralis’in ve Trakker’ın yerini alıyor. IVECO WAY serisi son teknoloji özellikleriyle gelecek on yılın kamyonu. Öte yandan amiral gemisi modelimiz Daily’nin hafif ve orta segmentteki versiyonları yenilendi ve son derece kişiselleştirilmiş, müşterinin kullanımına göre şekillendirilmiş, taşımacılık gereklerini karşılayacak bütüncül bir çözüm sunan hizmetlerle geliyor. Ürün gamımızdaki bu büyük değişim ile Bizi Kimse Durduramaz” diyoruz.

IVECO Türkiye pazarlama ve ürün geliştirme genel müdür yardımcısı Tansu Giz ise konuşmasında; “Yeni IVECO WAY serisi, müşterilere ekonomik ve çevresel olarak sürdürülebilir, dolayısıyla ürünün çevresindeki hizmetlerin üründen daha önemli olduğu bütünleşik bir taşımacılık çözümüne evirilmeyi simgeliyor. Diğer yandan Yeni Daily, sürücünün artan miktarda çoklu görev gerektiren işine odaklanmasını sağlayan ve güvenliği artıran kapsamlı İleri Sürücü Yardımcı Sistemleri barındırıyor. Yeni Daily, kabinde yaşam ve sürüş deneyimi konusunda yeni standartlar belirlerken otonom sürüş ve gelişmiş güvenlik özellikleri konusunda önemli adımlar atıyor” dedi.

IVECO S – WAY: Gelecek On Yılın Kamyonu; IVECO

IVECO S – WAY, önceki nesillerin tüm gelişmelerinin üzerine sürücü ve araç sahibinin ihtiyaçlarına yönelik tamamen baştan tasarlanan yeni bir kabin ekliyor. Sıkı rekabetin yaşandığı lojistik sektöründe operatörler, araçlarında, yüksek çalışma süresine, verimliliğe ve üretkenliğe ihtiyaç duyuyorlar. Yeni IVECO S – WAY bu ihtiyacı sürücü odaklı, sürdürülebilir ve “Toplam Sahip Olma Maliyeti”ni azaltmaya yönelik özellik ve hizmetler barındıran bütüncül bir paket ile karşılıyor. Bir üründen fazlası: Aracın tüm yaşam döngüsünü kapsayan ve IVECO’nun müşterilerinin, kendi müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olan bir iş modeli sunuyor.

IVECO S WAY TÜM YENİLİKLERİYLE LİNKTEN DEVAM EDEBİLİRSİNİZ
http://haber.magazinulasim.com/yeni-iveco-s-way-6894.html

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER