Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Yeni IVECO S WAY

Yeni IVECO S WAY
03 Temmuz 2019 - 17:30 'de eklendi ve 5282 kez görüntülendi.

Yeni Iveco S Way,dün akşam Madrid de görücüye çıktı.Yeni S Way FitCab ve birçok lüks donanıma sahip Magirus serisi,dört farklı kabin seçeneği ve iki farklı dizel,ayrıca lng yakıt sistemine sahip yeni çekicisini dünya tanıtımını yaptı.

S Way’e yumuşak ve düzenli bir görünüm kazandıran Iveco,büyük ölçüde geliştirilmiş sürücü konforu ve kabini ile bir çok yeniliğe odaklanmış gibi görünüyor.S-Way’in yeni görünümü, çabucak alışabileceğimiz hatlara sahip olsa da ağır ticari araç grubunda bazı benzerlikleri ile eleştirilerin odağı olacak gibi.Yeni S Way Çok düzgün ve pürüzsüz görünüyor, Iveco’ya göre, geliştirilmiş akış çizgisi tasarımı ile tek başına selefi Stralis’e göre yüzde 4 daha az yakıt tüketimi sağlıyor.

Yeni direksiyon simidi ve büyük bir ekran,mikro dalga fırın ve buzdolabı soför-yolcu için büyük koltuklar içeride göze çarpan yenilikler. Ancak göğüs ise eski Stralis’den devr alınmış Şoförler Iveco’nun Microsoft ile işbirliği sayesinde sağlayabileceği birçok hizmeti almak için bu ekranı kullanabilecekler.Iveco, gelişmiş konfor konusunda sayısız iddia da bulunacak. Bu marka ile tartışmaya açık,genel manada konforun geçmişte sert bir yapıya sahip olduğu söylense de ilerleyen zamanlarda bunun değişebilir olması kaçınılmaz gerçek.

Kullanıma ve ihtiyaçlara göre dört farklı kabin seçeneği ile satışa sunulacak.Motor seçeneklerinde ise 9-, 11- ve 13 litrelik 330-570 beygir ve 9 ve 13 litrelik Lng gazlı motorlarıyla 270-460 beygir seçenekleri bulunmakta,araç ZF’den Hi-Tronix otomatik şanzımanlarla donatılmış.Lng tipinde ise 500 beygir seçeneği hala yok.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER