Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Türk-Amerikan Otobüsü Teslim Edildi

Türk-Amerikan Otobüsü Teslim Edildi
19 Ağustos 2022 - 21:15 'de eklendi ve 2291 kez görüntülendi.

Amerikan otobüs şirketi “Thrasher Brothers Trailways”, Birmingham/Alabama’daki 2022 Dünya Oyunları’nın konuklarını Mercedes-Benz Tourrider Premium ile taşıyor. Siyah ve metalik renklerle boyanmış tourrider, yalnızca seçilmiş en iyi sporcuları Birmingham çevresindeki çeşitli yarışma mekanlarına taşımak için ilk kez kullanıldı.

Thrasher Brothers Trailways, ülke çapında uzmanlaşmış 50 yıllık aile şirketi.Türkiye’den ihrac edilen Mercedes-Benz Tourrider’ın ilk teslimatı yapılan sahiplerinden.

Alan Thrasher bu birinci sınıf siparişten fazlasıyla memnun olduğunu: “Olağanüstü yeni Türkiye üretimi Mercedes Benz Tourrider Premium’u sunmak için bizim için bu üstün etkinlikten daha iyi bir zaman olamazdı.”Ayrıca Thrasher Trailways’in yöneticisi Alyce Davidson şunları söyledi: “Sürücüler ve sporcular Mercedes-BenzTourrider’ın konfor seviyesinden çok etkilendiler.”dedi


Mercedes-Benz Hoşdere fabrikasında üretilen ve Kuzey Amerika pazarı için özel olarak tasarlanan 13,72 m uzunluğunda,üç dingilli yeni araçlar,tasarım, konfor, teknoloji ve bireysellik açısından ABD ve Kanada’da yeni standartlar belirliyor.

Mercedes-Benz Tourrider
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER