Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Sustainable Bus Awards 2023 Milano

Sustainable Bus Awards 2023 Milano
12 Ağustos 2022 - 20:48 'de eklendi ve 721 kez görüntülendi.

Türkiye üretimi MAN Lion’s Intercity LE Neoplan Cityliner ve Karsan e-Ata 12, otobüslerle 2 üretici şehir içi ve şehirler arası 3 otobüsle finale kaldı.Sürdürülebilir Otobüs Ödülleri 2023, bu yıl Milano’daki yeni Next Mobility Fuarı’nda (NME) sunulacak.

Sürdürülebilir Otobüs Ödülleri 2023, bu yıl Milano’daki yeni Next Mobility Fuarı’nda (NME) sunulacak. Ödüller 13 Ekim 2022’de önceden açıklanacak ve fuarda canlı yayınlanacak. Sürdürülebilir Ödüllerin tamamı sürdürülebilirlikle ilgili olduğundan dolayı, Next Mobility Exhibition (NME) tarafından özenle seçildi.

Finale Kalanlar

Sürdürülebilir Otobüs Ödülü Şehir içi:

Karsan e-ATA 12, Solaris Urbino 9 LE Electric, Mercedes eCitaro G, Volvo 7900 Electric körüklü

Sürdürülebilir Otobüs Ödülü Intercity (Orta mesafe)

MAN Lion’s Intercity LE, Irizar i4 CNG, Scania Interlink CNG , Iveco Crossway LE Hybrid

Sürdürülebilir Şehirler arası Otobüs Ödülü

Irizar i6S Efficient, Yutong T12E, Neoplan Cityliner, Volvo 9700

Bu yıl Sürdürülebilir Otobüs Ödülleri‘nin beşincisi verilecek. Ekim ayında İtalya Milano Fiera’da yapılması planlanan tören, geçen yıl Busworld ve UITP’nin katkılarıyla çevrimiçi bir törenle verilen ödül için ayrıca geri dönüşü olacak.

Uluslararası Sürdürülebilir Şehir Otobüsü kategorisinde Türkiye’den Karsan e-ATA 12, ve ar-ge’leri Türkiye de yapılan Mercedes-Benz eCitaro G ve MAN Lion’s Intercity LE bulunuyor.

 Irizar i6S Efficient, Yutong T12E, Neoplan Cityliner ve Volvo 9700, sürdürülebilir otobüs ödülü için yarışıyor. Ekim ayında Milano’daki şenlik töreni aynı zamanda pandemi nedeniyle geçen yıl yalnızca çevrimiçi bir törenin parçası olarak ve burada Busworld ve UITP organizasyonunun desteğiyle sunulabilecek bu ödül karşılamanın da dönüşü olacak.

Ödül töreni, ‘E-Otobüsler, En İyi Uygulamalar konferansının ardından gerçekleşecek. Fuarın organizatörlerine göre, Avrupa’nın önde gelen toplu taşıma şirketlerinin katılacağı Ücretlendirme Stratejileri, Planlama, Operasyon gibi kriterler bulunuyor. Sürdürülebilir Otobüs Ödülleri 2023’ün üç kazananı kategori başına bir tane finalistler grubundan seçilecektir. Bunlar, jüri tarafından kriterler şu alanlara ayrılmış: motor, şanzıman, güvenlik, konfor ve sürdürülebilirlik.

Fiera Milano Stratejik Pazarlama Direktörü Emanuele Guido, “NME ve Fiera Milano, Next Mobility Fuarı için 2023 Sürdürülebilir Otobüs Ödüllerine ev sahipliği yapmak büyük bir onur duyuyoruz. Sergimiz, mobiliteye geçişte sürdürülebilir yaklaşımı teşvik etmek ve desteklemek için piyasadaki en son yenilikleri tam olarak sunmayı amaçlıyor. Toplu taşımacılığın farklı sektörlerini temsil eden tüm katılımcılarımızla, sürdürülebilir hareketliliğin geleceğine bütünsel bir yaklaşımın gerektirdiği yeni fırsatları ve zorlukları sürekli olarak ele alıyoruz. Ve otobüs üreticilerinden ITS ve MaaS geliştiricilerine, enerji geçişinden toplu taşıma şirketlerinin yeni iş modeline kadar. Bu nedenle, tüm Sürdürülebilir Otobüs Ödülleri ağını sergimize aktif olarak katılmaya ve tüm bu ilgili ve önemli konuları ziyaret etmeye,

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER