Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Altur’a 35 Adet Man Lions Coach

Altur’a 35 Adet Man Lions Coach
21 Şubat 2024 - 12:22 'de eklendi ve 3505 kez görüntülendi.

Servis ve personel taşımacılığının lider markası Altur Turizm en büyük otobüs alımlarından birini gerçekleştirdi. Altur 2024 yılının yatırımı ile MAN Lion’s Coach’ı tercih etti.MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. 2024’ün ilk büyük teslimatını Türkiye’nin personel taşımacılığı alanındaki firması ALTUR’a yaptı. Yeni araç yatırımında MAN’ı tercih eden ALTUR, filosunu 35 adet yeni Lion’s Coach ile güçlendirdi. ALTUR’a satın aldığı 2024 model otobüsler, İstanbul’da düzenlenen bir törenle teslim edildi.

Türkiye’de çok önemli şirketlere servis hizmeti verdiklerini vurgulayan ALTUR Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak ;

ALTUR, yarım asra yaklaşan tecrübemiz ile sektörde ülkemizin en önemli markalarından bir tanesiyiz. Bizim için ilk günden bu yana yolcu memnuniyeti, her zaman en önemli odağımızı oluşturdu. Bu memnuniyeti sağlamak için, en iyi firmalarla çalışıyoruz. Bugün filomuzda farklı markalardan 14 bin adet aracımız bulunuyor. MAN da gerek 250 yılı aşan köklü tecrübesi gerekse de üstün nitelikli araçları ile kendini kanıtlamış küresel bir marka. Özellikle konfor, güvenlik, teknoloji, yüksek yakıt tasarrufu, çevreci motoru, uzun bakım aralıkları ve en önemlisi de satış sonrası hizmetleri ile memnun olduğumuz ve yıllardır filomuzda tercih ettiğimiz önde gelen markalardan bir tanesidir.

Bugün de bu köklü iş birliğimizi, teslim aldığımız 35 adet son model MAN Lion’s Coach otobüslerle daha da ileri taşıyoruz. Yeni araçlarımızın sahip olduğu özelliklerle operasyonlarımızda bize önemli bir güç ve değer katacağına inanıyorum. Yeni araçlarımızın, hem markamıza hem de tüm yolcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.


SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER