Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Actros Edition 2 Özel Seri

Actros Edition 2 Özel Seri
10 Mayıs 2021 - 0:02 'de eklendi ve 2072 kez görüntülendi.

Tarz ve fark sevenler için kamyon ve çekicinin S-Class/Maybach serisi.400 Adetten Şimdilik İlki Üretildi.Türkiye Karşılığı Actros Plus Serisi.

Haftalarca ve bazen aylarca yollardaysanız kendinize ikinci akıllı bir evin mimarı olabilirsiniz. Nappa deri kapı kolları, Mercedes tasarımında yatak örtüleri, koyu krom uygulamalar ve çok daha fazlası: Actros Edition 2 özel modeli 400 adet ile sınırlı sayıda çok şık.Türkiye pazarında karşılığı ise yalnızca Actros Plus serisi.Kişiye özel tercihlerle Türkiye özel serisi ile satın alabiliyorsunuz.

Yaklaşık 40 tane opsiyona sahip olan Actros Edition 2’de Mercedes-Benz binek modellerinde de görmeye alıştığımız oyuncakları da görebildiğimiz söyleniyor ancak Alman marka burada detaya girmekten kaçınmış. Actros Edition 2’nin gösterge paneli ve kapı kolları çevresinde Nappa deri koltuklar, karbon fiber trim parçaları ve tavan ambiyans aydınlatması olduğunu görebiliyoruz.

Actros Edition 2 Serisinde Ayrıntılar


Yeni bir sınırlı özel seri, Mercedes-Benz Actros Edition 2, hem içi hem de dışı olarak normal bir Actros’tan çok daha zariftir,bir o kadar da heybetli ve farklıdır. Gösterge paneli ve kapı kolları Nappa deri ile kaplanmıştır. Bazı iç parçalara karbon görünümü verilmiş, tavan kapağı ortam aydınlatmasıyla tamamlanmış ve multi medya ekranındaki başlangıç ​​animasyonu değiştirilmiştir.Özel seride hangi arabayı satın aldığınıza dair seri numaralı baskı logosu da yolcu tarafında bulunuyor.

Nappa deri kaplı şoför mahali ve kapı kolları,karbon boyası ve birkaç iç parça ve tavanda bir kapak dahil olmak üzere görüntü,üst düzey otomobil konforu ve güvenliğine sahip çeşitli kişisel özelleştirmelerle öne çıkıyor. Şoför mahalinde üst yatak 90 santimetre genişliğinde,iç mekan tamamıyla badem beji rengine sahip.

Altı kapsamlı donanım paketiyle standart olarak satışa sunulacak.Güvenlik paketi (çok yönlü sürüş yardımları), Konfor paketi (LED ortam aydınlatması ve buzdolabı dahil), Sürüş paketi (deri koltuklar ve deri kaplı direksiyon simidi dahil), Görüş görüş paketi (bi-xenon dahil) farlar ve LED arka lambalar), Medya paketi (ses ve ekstra 12/15 V usb soket dahil) ve Extra Line (MirrorCam ve karşılama ışığı dahil) standart olarak ABA 5 acil durum fren asistanı, kör nokta yardım ve tahmini PPC hız sabitleyici ile birlikte geliyor. Yarı otomatik SAE 2 sürüşünü mümkün kılan aktif sürüş asistanı ADA ise,ayrı bir seçenek olarak sunuluyor.

Actros Edition 2 Dış Tasarım

Halefi olduğu edition 1 serisine farklı olarak karbon boya ve estetik olarak,yan duvarlar ile yan eteklerde yıldız motifli etiketler,yeni dört spot ledli güneşlik,ayrıca kabinin arka alt ve orta kısmında yerleştirilen ledler ve kabinin yanlarında paslanmaz çelik giriş basamakları bulunuyor.

Actros Edition 2 1863 LS serisi 15.6 litrelik OM 473 Euro 6 460 kW (625 hp), 3000 Nm torka sahip.Ancak Actros kullanıcıları ve Actros’u tercih edecek olan rakip marka kullanıcıları ise Mercedes-Benz’den 630 beygirin üstünde yeni bir güçlü makinede bekliyor.

Giga-Space ve Big-Space kabinlerine sahip mevcut Actros neslinin tüm iki ve üç akslı araçları için mevcuttur. Sürücü kabininin rengi özel olarak seçilebilir ve müşterinin ilgili şirket renklerine uyarlanabilirken, aracın ön kısmı her zaman metalik aytaşı grisi ile boyanmıştır. Wörth’teki Mercedes kamyon fabrikasının üretim salonlarında şu anda maksimum 400 adetten ilki piyasaya sürüldü. Edition 2 paketinin tamamı için ek ücret brüt 9.950 Euro’dur.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER