Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Türkiye’nin En Büyük Hizmet İhracatçısı Mercedes Benz

Türkiye’nin En Büyük Hizmet İhracatçısı Mercedes Benz
22 Aralık 2018 - 12:38 'de eklendi ve 1619 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Türk’e hizmet sektöründe en büyük İhracatçı ödülü.

Türkiye İhracatçılar Meclisi, TİM Mercedes-Benz Türk’ü,500 Büyük Hizmet İhracatçı sıralamasında 80 milyon dolarlık hizmet ihracatı ile Mimari, Mühendislik ve Teknik Kategorisi’nde en büyük 3 şirketten biri olarak seçti.

 

Türkiye İhracatçılar Birliği TİM, bu yıl üçüncüsünü açıkladığı, Türkiye’nin 500 En Büyük Hizmet İhracatçıları sıralamasında “Mimari, Mühendislik ve Teknik Kategorisi’nde”Mercedes-Benz Türk, en büyük 3 şirketten biri seçildi.

 

Aksaray Kamyon Fabrikası ile Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda ki iki AR-GE Merkezi ile Hoşdere’de bulunan Daimler’in Küresel IT Çözümleri Merkezi’nde yürüttüğü hizmet çalışmaları kapsamında, yaklaşık 80 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren MBT, TİM listesindeki en büyük 3 şirketten biri seçildi. Ödül töreninde konuşan Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, “Türkiye’nin toplam hizmet ihracatının yaklaşık 80 milyon dolarlık kısmını Mercedes-Benz Türk olarak gerçekleştirdik. Türkiye’deki yarım asrı aşkın tarihimiz süresince yalnızca istihdamımız, üretimimiz ve ihracatımızla değil; AR-GE ve bilişim alanlarına yaptığımız yatırımlarla da ülkemize katma değer sağladığımız için gururluyuz” dedi.

 

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER