Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Red Dot Award 2019 Ödülü Volvo Otobüs’e

Red Dot Award 2019 Ödülü Volvo Otobüs’e
02 Nisan 2019 - 13:13 'de eklendi ve 2649 kez görüntülendi.


Volvo Buses, IAA 2018 Fuarı’nda turizm ve seyahat otobüsü sektörlerine yönelik olarak ürettiği iki yeni tipli Volvo 9900 ve çok yönlü Volvo 9700 otobüs ile Drogmöller’den devr aldığı gelenkesel sinema salonu tasarım ve mimarisi dikkatleri üzerine çekmiş ”Yılının Sürdürülebilir Seyahat Otobüsü” seçilmişti.

Volvo‘nun çarpıcı ‘‘Z” tasarım otobüsü, yüksek tasarım kalitesi.Volvo 9900 prestijli “Red Dot Award 2019 Ürün Tasarımı” ile ödüllendirildi.Deneyimli tasarım uzmanlarından oluşan jüriyi büyüleyen yeni Volvo otobüs, ulaşım alanında prestij ödülünün sahibi oldu. “Red Dot” ödülü, ürünün üstün tasarım başarısının uluslararası kabul gördüğünü simgeleyen bir kalite etiketi ve tasarım kalitesinde dünyanın en önemli onaylarından biri olarak kabul ediliyor.


Red Dot’ın CEO’su Peter Zec ; “Kazananları başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ürünlerinin jüri tarafından belirlenen katı kriterlere uyması tasarımlarının kalitesinin ikna edici bir kanıtıdır. Bu şekilde, ödül kazananlar belirleyici tasarım standartlarını belirlediler ve gelecekteki tasarım gelişmelerinin hangi yönde olabileceğine dikkat çektiler ”dedi..

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER