Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Özkaymak Yeni Yatırımlarıyla Büyüyor

Özkaymak Yeni Yatırımlarıyla Büyüyor
05 Kasım 2019 - 13:10 'de eklendi ve 7511 kez görüntülendi.

Yıllar önce otobüs karoseri ve treyler üretimiyle ticari hayatına başlayan,otobüs taşımacılığı,turizm ve konaklama sektörlerinde örnek olan Anadolu kaplanı Özkaymak otomobil sektöründe de yeni yatırımlarına devam ediyor. Peugeot, Citroen, DS ve Opel markalarını bünyesinde bulunduran PSA Grubu Avrupa’da Madrid’den sonra ikinci üç markalı bayisini Türkiye’de Özkaymak Holding’in yatırımıyla Konya’da açtı.

Özkaymak Holding,geçtiğimiz cuma günü otomobil satışında opel,citröen, peugeot markalarını her türlü satış ve satış sonrası servis hizmeti verecek olan İstanbul Yolu Üzeri 1. Organize Sanayii Bölgesinde hizmet verecek olan merkezinin açılışını yaptı.

Açılış örenine Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Eski Sanayi Bakanı Ali Coşkun, eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Saffet Arıkan Bedük, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Özkaymak Yönetim Kurulu Üyeleri ve bir çok siyasi isimler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Özkaymak Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Özkaymak Cin, “Uzun yıllardır bayrağını taşıdığımız firmamızı 3 büyük marka ile birleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Titiz çalışmalar sonucunda yeni tesisimizde, yeni markalarımızla birlikte en iyi hizmeti vereceğiz. Konyamız’a, çalışanlarımıza, halkımıza ve ailemize hayırlı olsun” dedi.

Özkaymak Otomotiv ile büyümeye devam edeceklerini dile getiren Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç, “Avrupa’nın en büyük firmalarından bir tanesiyiz. Özkaymak Otomotiv burada gördüğünüz birden fazla marka ile hizmet vermeye başlayacak. Bizler de Peugeot ailesi olarak Özkaymak Otomotiv ile birlikte büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu. Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş ise, “Opel markası Türk tüketicisi için önemli bir marka. Bu sene 120. yılını kutluyor ve Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Alman kimliğimiz ve müşteri memnuniyetimizle yürümeye devam edeceğiz. Özkaymak Otomotiv Konya’da ve Türkiye’de Opel’i en üste taşımış bir markadır. Şimdi 2 büyük firmayı bünyesine dahil etti hayırlı olsun” dedi.

Citroen Pazarlama Müdürü Seren Alkım, firmalarının Özkaymak Otomotiv ile birlikte daha iyi yerlere geleceğini kaydetti. Eski Sanayi Bakanı Ali Coşkun, iki büyük firmanın Özkaymak Otomotiv’i tercih ettiği için kendilerini kutladı.

Konya’ya kazandırılan tesisin önemli olduğuna dikkat çeken Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, “1955 senesinde Rahim Özkaymak, o günkü imkanlarla Türkiye’de olmayan yeni markaları ülkemize getirmiş bir iş adamı. Aynı zaman da iyi bir babaymış ki evlatları da aynı kaliteyle hizmete devam ediyorlar. Küçüklüğümden beri araba hastalığım vardır. 3 büyük firmayı bir arada gezebilecek olmak beni ayrı mutlu etti. Bu yeni tesis aynı zamanda ilimizin gelişmesi ve istihdam adına da önemli bir gelişme oldu” ifadelerini kullandı. Program kurdele kesiminin ardından, tesisin tanıtılmasıyla son buldu.

Dilek Özkaymak Cin -Özkan Özkaymak
Özkan,Erol,Adnan,Erdoğan Özkaymak Kardeşler
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER