Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

IVECO OTOBÜS BUSWORLD’DE

IVECO OTOBÜS BUSWORLD’DE
18 Ekim 2019 - 15:44 'de eklendi ve 1778 kez görüntülendi.

IVECO’nun yeni otobüsleriyle orta asya ve avrupa kıtasında,önemli başarılar kaydediyor.

IVECO Busworld 2019 fuarı’nda Crossway NP NF serisi ile “2020’nin Sürdürülebilir Şehirlerarası ve Bölgesel Otobüsü” ödülünü aldı

IVECO BUS, Brüksel’deki Busworld Fuarı’nda şehir içi ve şehirlerarası orta mesafeli  çevreyle dost otobüslerini tanıttı. IVECO BUS’ın Natural Power serisi otobüsleri doğal gaz ve biyometan ile çalışıyor. Doğal gaz ile ince parçacık yayımları neredeyse sıfıra düşerken, NOx yayımları ise üçte birden fazla oranda azalıyor.


Asya Ortadoğu ve Afrika Direktörü Koray Kurşunoğlu da, Busworld Avrupa 2019 Fuarı’ndaki IVECO BUS standında hazır bulundu.

IVECO BUS, Busworld Avrupa 2019 Fuarı’nda elektromobilite alanındaki güçlü konumu doğrultusunda Crealis In-Motion-Charging modeline ek olarak tamamen yeni elektrikli otobüsü IVECO BUS E-WAY’i sergiledi. HEULIEZ tarafından geliştirilen E-WAY; 9.5 m, 12 m ve  18 m olmak üzere üç farklı uzunlukta ve gece yavaş depo şarjı ya da pantograf kullanarak hızlı şarj seçenekleriyle de sunuluyor.IVECO ayrıca Busworld 2109’da E-WAY’in 18 metre uzunluğundaki sürümü stand da sergiledi.

Yasin BEKMEZCİ
HABER MAGAZİNULASİM 2019 © 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER