Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Tam 2.000 Volvo Girteka’dan Rekor Sipariş

Tam 2.000 Volvo Girteka’dan Rekor Sipariş
23 Mart 2021 - 14:09 'de eklendi ve 1364 kez görüntülendi.

Avrupa’nın önde gelen uluslararası taşımacılık şirketlerinden biri olan Girteka Logistics, 2.000 adet yeni nesil Volvo FH çekicilere yatırım yapmaya karar verdi. Bu büyük filo yenilemesinin beklenen kazanımları arasında gelişmiş güvenlik, artırılmış sürücü konforu ve azalan yakıt tüketimi yer alıyor.

Girteka Logistics Litvanya merkezli nakliye şirketi, Avrupa ve Rusya’da 8.000 kamyon ve 15.000 sürücüden oluşan geniş bir filoya sahip.Yeni nesil Volvo kamyonlar üretimi Mart 2021 yılında başlayacak ve Girteka için 2.000 Volvo çekici bu yıl içinde teslim edilecek.

“ Yeni Volvo FH, yakıt tüketimini ve çalışma süresini optimize ediyor, ancak aynı zamanda sürücüye harika bir çalışma ortamı sağlıyor. Girteka Logistics CEO’su Edvardas Liachovičius, bu yatırım filomuzun güvenliğini ve verimliliğini artırmaya yardımcı olacak ”dedi.

Volvo Trucks, geçen yıl yeni nesil kamyonlarını tanıtmıştı. Yeni FH , güncellenmiş bir arayüz, uyarlanabilir uzun huzmeli farlar (isteğe bağlı) ve daha iyi tüketim ile birlikte geliyor. Ek olarak, I-Save versiyonu% 10’luk bir tasarruf sağlıyor.

Girteka tarafından sipariş edilen 2.000 Volvo FH çekiciler I-Save serisinden olacak. Edvardas Liachovičius, “Yeni Volvo FH’ı I-Save serisi ile test ettik ve büyük tasarruf potansiyeli keşfettik” dedi.

Volvo Trucks Başkanı Roger Alm.

“Girteka Logistics ile uzun ve verimli bir işbirliğimiz var ve yeni kamyonlarımıza yatırım yapma kararlarından gurur duyuyoruz. Yeni nesil daha düşük emisyonlara sahip ve sürücü verimliliğini ve deneyimini daha da yüksek seviyelere taşıyor ”dedi

Girteka Logistics, geleneksel olarak Volvo kamyonlarının çoğunu Volvo Finansal Hizmetler aracılığıyla finanse ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER