Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Otokar Territo Yenilendi

Otokar Territo Yenilendi
28 Ekim 2019 - 17:15 'de eklendi ve 3435 kez görüntülendi.

Türkiye’nin öncü otomotiv sanayi şirketi Otokar, kamu personel taşımacılığı ve ihracat da Avrupa da okul ve kısa mesafe otobüs taşımacılığına yönelik olarak 2013 yılında ürettiği Terriot serisini yeniledi. Müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda yenilenen Territo yeni yüzüyle beklentilerin ötesinde bir konfor, güvenlik ve sürüş deneyimi sunuyor.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye’nin ve Türk işçisinin ihracat gururu olan otobüslerini yeni yüzleriyle sunuyor. Türkiye’de kamu kurumlarında kullanılmasının yanı sıra Almanya, Fransa, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde de büyük beğeni toplayan Terriot U serisi, kullanıcı beklentilerine en üst düzeyde yanıt verecek yeni yüzü ve özellikleriyle Busworld fuarı’nda yerini aldı.

Territo U, rahatlık ve konforu bir adım daha öteye taşımak amacıyla yeniden tasarlanması ile birlikte. Yeni tasarım okuma lambaları, yenilenen yolcu koltukları ve iç trimiyle yolcu konforunun ön planda tutuluyor.Sınıfına göre daha ferah iç mekana sahip. Hem sürücüsü hem de yolcusu için kolaylık sunan ve engelli rampasına sahip.

Yüksek verime sahip yeni nesil Euro 6 motoru, egzoz emisyonlarını düşürürken daha düşük yakıt tüketimini de beraberinde getiriyor.Motor Cummins 6,7 Litre – 320 Beygir.Aracın uzunluğu 12,80 genişliği 2,54,yükseklik 3,21 metre ve 53 koltuklu.Ayrıca 13 metre seçeniğide bulunuyor bu uzunlukta ise azami koltuk sayısı ise 63 kişi.

Otokar’ın yeni tasarım anlayışını yansıtmaya devam ettiği yeni Territo U Ulyso T ile benzer, modern ve keskin çizgileri ile daha dinamik sade bir görünüme bürünmüş.Yeniden tasarlanan arka kısım yan aynalar ile birlikte led hale getirilen sinyal ve stop lambaları aracın zamanın ruhunu yansıtan modern havasını öne çıkarmış.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER