Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Media Router’la Koltuk Arkası Ekran Dönemi Bitiyor

Media Router’la Koltuk Arkası Ekran Dönemi Bitiyor
01 Kasım 2017 - 17:00 'de eklendi ve 6022 kez görüntülendi.

MEDİA ROUTER YENİ TEKNOLİJİ

 

Ülkemizde seyahat otobüslerinin artık olmazsa olmazı koltuk arkası ekranlar, yüksek maliyetleri, çabuk yıpranmaları ve sık güncelleme gereksinimleri ile gelişen yeni teknolojilere paralel olarak artık verimli bir ürün olma özelliğini kaybetmiş durumdalar.

Bosch seyahat otobüsleri için geliştirdiği #CoachMediaRouter ile yolcuların koltuk arkası ekranlara bağlı kalmadan kendilerine ait mobil cihazlardan (akıllı telefon-tablet-dizüstü bilgisayar vb.) otobüs firmasının önceden yüklediği içeriğe (film-müzik-oyun) yüksek wi-fi hızıyla ulaşabiliyorlar.

50 kişiye kadar yüksek hızlı medya içeriği ve internet sağlayan Bosch Coach Media Router ile önümüzdeki günlerde sadece her koltuk için elektrik prizi yeterli olacak gözüküyor.

OTOBÜS SEKTÖRÜ KOLTUK TV MALİYETLERİNDEN KURTULMAK İSTİYOR.

Geçtiğimiz yıl yaptığımız bu haberle koltuk arkası ekran döneminin artık kapanacağını müjdelemiştik; Keza sektörde bu işten hem maliyet hem de işletme bakımından bir çok şikayet sesi yükseliyordu.

Akıllı telefonların neredeyse tüm ceplere girdiği günümüzde otobüse kurulacak 1 adet Medya Yönlendirici ve her koltukta bir USB ya da priz girişi herkesi mutlu edebilecek bir çözüm değil mi?

Sadece otobüs ve koltuk üreticilerimizin bu yönde adım atmaları ve basit eklemelerle koltuk dizaynlarını bu yeni dünyaya uygun hale getirmeleri gerekiyor.

Umarız kısa sürede bu değişim gerçekleşir ve koltuk arkası ekranların güncelleme, bozulma, değişim, tamir, işletme sorunları tamamen yolculuklarımızdan çıkar.

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER