Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Kamaz Continent Yeni Alman ve Rus teknolojisi

Kamaz Continent Yeni Alman ve Rus teknolojisi
15 Aralık 2019 - 10:00 'de eklendi ve 8247 kez görüntülendi.

13 Aralık’ta KAMAZ’ın kuruluşunun 50. yıldönümü arifesinde, Daimler ile ortaklaşa 28 Mayıs 2019 tarihinde Naberezhnye Chelny’deki üretime açılan tesis,Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin tarafından ziyaret edildi.Putin Kamaz’ın Daimler ile birlikte üretilen yeni üretim araçlarını inceledi.

Kamaz Continent

Torino Design tarafından tasarımı Nisan 2016’da tamamlandı ve COMTRANS 2017’de tanıtıldı ve geliştirildi.Alman ve Rus teknolojisini birleştirdi.Mercedes Actros’un dördüncü nesil çizgileri ve teknolojisi ile 2019 ilkbaharından bu yana test edildi, ZF otomatik şanzıman Mercedes-Benz OM457LA 11,9 litre yeni altı silindirli 400 – 550 beygir seçeneği olan motora sahip. Continent,çözüm ortağı Daimler’in üretimi Actros gibi dikiz aynaları yerine kameralara, özerk ve yarı özerk (otonom) bir sürüş moduna da sahip.2020 başından itibaren seri üretim planlanıyor.

İç Mekan Tasarım

İlk defa Rus kamyon üretiminde bu kadar dijital değerlere sahip bir tasarım yapılmış.Bu tasarım Daimler’in tecrübesi ile birleşmiş durumda.Kabinde buzdolabı, mikrodalga fırın ve hatta bir lavabo var.Artık son yılların yeni trendi Analog gösterge paneli dijitalleşmiş Kamaz’da aracın tüm ayrıntılarını kontrol etmek için orta bölmede devasa 16 inç dokunmatik ekran kullanılmış.

Dış Tasarım

Selefi Kamaz-54901‘den farklı olarak yan rüzgarlıklar ile bütünleşik arka çamurluk ve tampon kapakları kullanılmış.Ön ızgara ve tampon da hafif dokunuşlarla ve sis farlarında olduğu gibi ledler yeniden tasarlanmış.


SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER