Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Van Hool Yeni T Serisi

Van Hool Yeni T Serisi
19 Kasım 2022 - 19:22 'de eklendi ve 1064 kez görüntülendi.

Yeni Van Hool T küt tasarım olan halefini geride bırakan yen bir tasarımla geldi. Ön ve arkada eğimli köşeler ve ön kısımdan aşağı doğru “dudak” tasarıma sahiptir. T serisi , 2013 yılında piyasaya sürülen TX serisinin yerini alıyor . Yenilikler ise dört tema etrafında şekillendi: aerodinamik, tasarım, konfor ve güvenlik.

Şehir içi için tasarlanan yeni A – serisi’nin ardından Van Hool’un TX serisinin halefi yeni şehirler arası ve turist otobüsü serisi olan yol tipi tüm yeni T- Serisi otobüslerini 75. yıl dönümünde Belçika Brüksel de tanıttı.Van Hool T serisi ilk olarak 2023 yılında Van Hool T Alicron (12-13m), T Acron (10-14m) ve T Astron (13-14m) modelleriyle pazarlanacak .

Van hool ”Birinci sınıf konfor sadece bir slogan değildir” sloganı ile aynasız serisini 2019’da Brüksel’de tanıtmıştı.

Yeni Van Hool Otobüsler;.Paslanmaz çelik pencere profileri,Astromega serisinin sportif ve dinamik karakterinin yanı sıra tipik “Van Hool görünümü” karakterstiğini vurguluyor.Aracın düz kenar tasarımları ön cephede biraz yuvarlak olarak tasarlanmış ancak geçmişle bağını koruyor ve 75’nci yılında da geleceğe taşımış.

Üretici Van Hool, yeni T serisinin en çarpıcı tasarım özelliği, şekli ve eğimi tamamen rüzgar sürtünmesine karşı tasarlanan dış bükey ön cam. Ön göğüsün alt taraf, da aynı şekilde sürtünmeyi en aza indirmek için pürüzsüz bir yüzeyle yeniden tasarlandığını belirtiyor.

Xenon sürüş farları ve LED gündüz farları ile kendi farları ile karakterize edilen, markaya özgü samimi, nötr bir yüz.Dekoratif, şimdi keskinleştirilmiş,yan cam atlarında paslanmaz çelik ayrıntılar dikkat çekiyor.Devasa havalandırma ızgaraları ve motorun etrafındaki geniş ızgaralar ,yakın gelecekteki Euro 7 motoların hava gereksinimlerine de işaret ediyor.Klasik sağlam ve ağır bir görünüme sahip.

Rakiplerine karşı,”Birinci sınıf konfor sadece bir slogan değildir” göndermesi yapan ve yolcuların maksimum konforuna dikkat eden iç tasarımla da buna karşılık vermiş.Bu seriler de,koltuk sırtlıkları ve ayak dayamaları ayarlanabilir eğimli koltuklar, dahili LED aydınlatma, güçlü klima ve multimedya sistemi ve ayrıca tuvalet ve mutfakla da sipariş edilebiliniyor.

Beçikalı treyler ve otobüs karoser üreticisi TX serisinin modelleri, Paccar (DAF) motorları ve Allison veya ZF şanzıman seçenekleriyle üretiliyor, Scania şasi ve motorla da sipariş edilebiliniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER