Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Scania Yeni Uzun Ve Geniş Kabinlerle Geliyor

Scania Yeni Uzun Ve Geniş Kabinlerle Geliyor
18 Haziran 2021 - 17:00 'de eklendi ve 2219 kez görüntülendi.

Scania Avrupa Birliği yeni standartları olan kabin yönetmeliğini hayata geçiriyor.Artık yollarda Scania R-S serisinde de yeni büyük ferah kabinler görülmeye başlanacak. Scania İsveçli rakibi Volvo’nun FH XXL ve DAFîn yeni serisi XG XG+ serilerine yeni standartlarıyla cevap verecek.

Scania, daha fazla konfor için R ve S serisi için uzun premium kabinler ve bu yıl sonunda uzatıyor. Scania Kamyonlar Başkanı Kıdemli Başkan Yardımcısı Stefan Dorski, “CR23 ve CS23’ün piyasaya sürülmesiyle Scania, premium kamyonlar için çıtayı daha da yükseltecek” dedi. “Scania CrewCab’imizin bazı özelliklerini R ve S serisindeki premium kabinlerimize de entegre edeceğiz. Bu şekilde, ekstra konfor sağlayan ve çok sayıda yaratıcı çözüm için alan sunan ferah bir alan ekliyoruz.” dedi.

Scania, 27 cm ekstra uzunluğa sahip R ve S serisi kabinler şimdiden merak konusu. Üreticiye göre bu ; ”müşterilerimizden gelen sürekli talep ve pazardaki genişletilmiş kabin ihtiyacı nedeniyle atılan bir adım” ve ayrıca ; ”Ekstra 27 cm uzunluk çok fazla görünmese de, Scania başkan yardımcısı Stefan Dorski ; ”yeni oluşturulan %13’lük alanın birçok şey sunduğunu” belirtiyor.

Yeni kabinler ; S veya R serisinde seçenek sunacak. Scania iki yeni kabininde yatak bölümü ek olarak 27 santimetre uzatılması ile,daha fazla geniş alana veya daha geniş yatak bölümüne dönüşerek ferah bir seçenek sunacak.Scania yenilenecek olan serilerin yollarda rahat kabin ihtiyacı olan kamyon şoförleri için “rüya kabinler” olarak tanımlıyor .Kabin de ayrıca 100 cm genişliğinde bir yatak (sabit, katlanabilir değil) için yeterli alan olacak.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı SCANIA-27-CM-UZUN-KABINLERLE-GELIYOR-1024x722.jpg

Haber Magazinulaşım 2021 ©

Sonuç, bir hafta önce DAF, 33 santimetre daha uzun çekici-kamyon yeni XG’yi tanıttı ve Volvo Trucks, birkaç yıl önce 25 santimetre daha uzun olan Globetrotter XXL’i tanıttı.Diğer markaların rekabeti ise şimdiden merakla bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER