Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Pamukkale Jumbo Seferleri Başladı!

Pamukkale Jumbo Seferleri Başladı!
04 Ekim 2019 - 18:59 'de eklendi ve 4902 kez görüntülendi.

Pamukkale Turizm “Jumbo’ya Terfi Edin, Standartlarınız Yükselsin” sloganı ile duyurduğu yeni alt markası Jumbo bugün seferlerine başladı.

Pamukkale Turizm’in yaptığı açıklama ise şöyle; “JUMBO” olarak adlandırılan yeni sefer hizmeti şimdilik, İstanbul – Bursa, İstanbul – İzmir, İstanbul – Ankara, Bursa – İzmir, İzmir – Çorlu güzergahlarında mevcut bulunuyor. Özellikle İstanbul – İzmir güzergahında yeni İstanbul – İzmir otobanını kullanacak olan seferler uçak konforu ile zaman tasarrufunu birleştirerek havayolu seçeneklerinden daha ekonomik bir alternatif olmayı hedefliyor. Pamukkale Turizm, “JUMBO” araçlarında standart olan 41 koltuk sayısını azaltarak 34 koltuğa düşürüyor. Koltuk arası mesafesini 75 cm’e yükselterek, Türkiye’deki en geniş koltuk aralığına sahip tek otobüs olma özelliğini taşıyor. Ayrıca baldır dayama, ayak koyma aparatları ve koltukların geniş açıda yatırılma özellikleri ile daha keyifli yolculuk ve konforlu uyku imkanı sağlıyor. Türkiye’nin milli ulaşım markası Pamukkale; yolcuların tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan “JUMBO” araçlarında genişletilmiş bir ikram ve hizmet menüsü farklılığına da sahip.”

Pamukkale Jumbo Bilet Fiyatları Ne Kadar?

2+1 koltuk düzenli 34 kişilik araçlarla hizmet verecek olan Pamukkale Turizm, bu yazının yazıldığı tarihte (4 Ekim 2019) yaptığımız incelemeye göre Jumbo bilet fiyatlarını şu şekilde belirlemiş;

İstanbul – İzmir 139 TL (Tekli Koltuk 149 TL)

İstanbul – Ankara 105 TL (Tekli Koltuk 115 TL)

İstanbul – Bursa 65 TL (Tekli Koltuk 70 TL)

Bursa – İzmir 68 TL (Tekli Koltuk 73 TL)

İzmir – Çorlu 174 TL (Tekli Koltuk 184 TL)

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER