Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Öz Lider Trans’ın Tercihi Lider Actros Oldu

Öz Lider Trans’ın Tercihi Lider Actros Oldu
08 Temmuz 2021 - 19:39 'de eklendi ve 864 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Bayraktarlar Merkon’dan ÖZ LİDERTRANS Uluslararası Lojistik’e 10 adet Actros 1851 çekici.


Sektöründe eski ve köklü bir firma olan Öz Lidertrans Lojistik, filosundaki araç sayısını
artırırken tercihini Mercedes-Benz’den yana yaptı. Satın aldığı araçların tamamını yurtdışı nakliye de kullanacak olan şirket, gerçekleşen teslimatla birlikte filosuna 10 adet Euro 6 motorlu Actros 1851 LS çekici kattı ve filosundaki MB marka araç sayısını 35 adete toplam filo sayısını 50 adete çıkardı.
Mercedes-Benz Türk Aksaray fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine Bayraktarlar MERKON Kamyon Satış Müdürü Serdar Üçyıldız, Öz LiderTrans Uluslararası Lojstik yönetim Kurulu Başkanı Baki Sumbat, yönetim kurulu üyesi Mehmet Sumbat ve Mercedes-Benz Aksaray teknik eğitim uzmanı Halil Eryılmaz katıldılar.
Öz LiderTrans Uluslararası Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baki Sumbat “Uluslararası lojistik için yapmış olduğumuz yatırımımızda tercihimizi Mercedes-Benz’den yana yaptık. Yurtdışı nakliyatta kullanacağımız Actros çekicilerin düşük emisyona, yakıt ekonomisi sağlayan dayanıklı motorlara sahip olması ve markanın güvenilir olması bizim için çok önemli tercih nedenleri. Diğer önemli bir etken de Mercedes-Benz Türk’ün yaygın servis ağına sahip olması. Bu değerli işbirliği için Mercedes-Benz Türk ve Bayraktarlar Merkon’a teşekkür ediyor, işbirliğimizin daha da artarak devam etmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.


Mercedes-Benz Bayraktarlar Merkon Kamyon Satış Müdürü Serdar Üçyıldız ise “Değerli bir iş ortağımız olan Öz Lidertrans Uluslararası Nakliyat şirketine 10 adet Mercedes-Benz Actros 1851 LS çekici teslimatını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 5 yıldır süren bu iş ortaklığımız büyüyerek devam etmektedir ve daha uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum. Mercedes-Benz çekicileri yeni Euro 6 motorlarıyla yakıt ekonomisinde performansını daha da artırdı. 120.000 km’ye çıkan bakım aralıkları ve %20 oranında düşen bakım maliyeti ile Actros, müşterilerimize ticari anlamda büyük avantaj sağlıyor. Türkiye’deki 54.yılımızı kutladığımız bu önemli yılda Mercedes-Benz Türk ve Bayraktarlar Merkon işbirliği ile her zaman en doğru ürünleri müşterilerimiz ile buluşturmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Yeni araçların Öz LiderTrans’a hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz.” ifadelerini kullandı.


SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER