Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

100 Bininci Otobüs (Travego) Altur Turizm de

100 Bininci Otobüs (Travego) Altur Turizm de
07 Kasım 2022 - 16:31 'de eklendi ve 2164 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası’ndan geçtiğimiz günlerde banttan indirilen 100 bininci otobüs Mercedes-Benz Travego’nun sahibi Altun Turizm oldu.

Mercedes-Benz Türk’ün ürettiği 100 bininci otobüs olan Yeni Travego 16 Abdurrahim Albayrak’ın teslim almasıyla birlikte Altur Turizm'in filosunda yerini aldı. Altur Turizm’in Travego’su Havalimanı’nda çalışacak.

Şehir içi personel taşımacılığı sektörünün lideri Altur Turizm, Mercedes-Benz Türk’ün ürettiği 100 bininci otobüs olan Mercedes-Benz Travego 16 SHD‘yi Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, Altur  Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hikmet Albayrak ve Altur Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Albayrak teslim alarak bugün filosuna ekledi.

Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Personel taşımacılığı sektörüne ilk adımını 1976 yılında atan Altur Turizm olarak modern araç parkımıza çok özel bir otobüs ekledik. Mercedes-Benz Türk’ün ürettiği 100 bininci otobüs olan Travego model aracın filomuzda yer alacak olması bizim için gurur kaynağı. Biz Altur Turizm olarak hem teknolojiye hem de insana yatırım yapmayı önemsiyoruz.  ‘Teknoloji’, ‘güvenlik’ ve ‘konfor’ denilince ilk akla gelen markalardan olan Mercedes-Benz ile uzun yıllardır sürdürdüğümüz iş birliğimiz de gücümüze güç katmaya devam ediyor. Bugün teslim aldığımız bu özel otobüsün 10 bin araçlık dev filomuzun en özel aracı olacağından şüphemiz yok. Bu yıl yatırımını yaptığımız 24 adet otobüsümüzün teslimatı için Aralık ayında yine bir araya geleceğiz. 2023 yılında da Mercedes-Benz Türk’ten toplu otobüs yatırımlarımız devam edecek.” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER