Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

FlixBus Kamil Koç İstanbul Bükreş Seferlerine Başlıyor

FlixBus Kamil Koç İstanbul Bükreş Seferlerine Başlıyor
11 Mayıs 2022 - 22:16 'de eklendi ve 1570 kez görüntülendi.

Beklenen gelişme FlixBus Romanya’dan İstanbul’a seferlere başlıyor.
Flixbus’dan yapılan açıklamaya göre “Bükreş’ten İstanbul’a ilk hattı başlatıyoruz ve Kamil Koç ile işbirliği içinde Türkiye’yi Avrupa Flix ağına bağlıyoruz.” denildi.

Son iki yılda taşımacılık endüstrisi birçok zorlukla karşı karşıya kaldı, ancak yolcular toplu taşımacılığa geri dönüyor.

Türkiye ve Bulgaristan, özellikle yaz döneminde, denizde konaklamadan turistik turlara veya şehir turlarına kadar çeşitli tatil seçenekleri sunan Romanyalı’ların favori destinasyonları arasında yer alıyor. Türkiye’de geniş bir işletme ağı bulunan,İstanbul’dan Ankara, Bursa, Antalya, Kuşadası veya İzmir gibi birçok hatlar sayesinde Türkiye, Avrupa FlixBus ağına bağlanacak.

FlixBus Romanya temsilcisi Adrian Rasoşiu, “Türkiye, Romanya için favori destinasyonlarından biridir ve İstanbul’dan Antalya gibi en popüler yaz destinasyonlarından bazıları da dahil olmak üzere 60’tan fazla destinasyona ulaşabilirsiniz,” dedi.

Biletler şirketin web sitesinde ve ayrıca ortak seyahat acentelerinde de mevcut olduğundan, yolcular İstanbul seyahatlerini şimdiden planlayabilirler.Ayrıca FlixBus, Romanya’da 1.400’ün üzerinde satış noktasında bilet sunan ortak acentelerle işbirliği yapıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER