Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Renault Trucks’dan Kılıç Tarım 8 Adet T 460

Renault Trucks’dan Kılıç Tarım 8 Adet T 460
27 Temmuz 2019 - 15:06 'de eklendi ve 1341 kez görüntülendi.

Kılıç Tarım, kendi üretimi olan taze ve dondurulmuş ürünlerin lojistiğini tamamı Renault Trucks çekicilerden oluşan filosu ile sürdürüyor.

Kılıç Tarım, yerli muz ve çilek yetiştiriciliğinde liderliği ve dondurulmuş meyve üretiminde uzmanlığı ile tanınıyor. Anamur, Mersin merkezli faaliyetlerinde ürünlerinin ihracat ve yurtiçi nakliyesini kendi bünyesinde yürüten Kılıç Tarım, filosuna Renault Trucks çekiciler ile yatırım yapıyor. Yeni teslim aldığı 8 adet Renault Trucks T 460 retarderli Euro 6 çekiciler ile tek markalı filosunu güçlendiriyor.

Yeni Renault Trucks çekicilerin teslimatı için düzenlenen törene Kılıç Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Kılıç, Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Bayi Ağı Geliştirme ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Özgür Fırat, Bölge Satış Müdürü Tolga Aykaç, Özmutlubaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş, Satış Direktörü Engin Demirel ve Antalya Satış Temsilcisi Abdullah Önal katıldı.



1996 yılından bu yana tarım alanındaki yatırımları ile gıda alanında çok büyük ilerleme kaydettiklerine değinen Ali Haydar Kılıç; “Tarım ürünü yetiştiriciliği ve gıda sektöründe, mevsimsel zamanlamalar vardır ve  zamanla yarış söz konusudur. Müşteri taleplerinin beklenilen şekilde karşılanması için operasyonlarınızın aksamaması çok önemlidir. Bu nedenle güvendiğimiz ürünleri yine kendi filomuzla müşterilerimize ulaştırmayı tercih ediyoruz. Şirket bünyemizde lojistiğimizi yaparak operasyonel kolaylık, maliyet ve zaman tasarrufu sağlıyoruz. Bu doğrultuda araç seçimlerimizde de kalite ve performansı esas alıyoruz. Tek markalı filomuzda Renault Trucks, bizim için ideal bir çözü ortağı oluyor” şeklinde açıkladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER