Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes Benz Yeni Actros Edition 1

Mercedes Benz Yeni Actros Edition 1
20 Eylül 2018 - 20:22 'de eklendi ve 8741 kez görüntülendi.

Hannover Ticari Araçlar fuar’ında Mercedes-Benz, yenilenen Actros’un tasarım olarak bir farklı özel tipini daha sergiledi.Actros “Edition 1” olarak adlandırılan çekicilerin seri üretimi sadece 400 araçla sınırlı olacak,en yeni güvenlik ve teknolojik donanımının yanı sıra çok özel bir görünüme de sahip.

Yeni Actros “Edition 1″ ini, ActiveCrake Assist 5’in yanı sıra MirrorCam sistemine de sahip. MirrorCam ve Active Brake Assist 5 ve Active Drive Assist ile olağanüstü otomatik sürüş sağlayan,güvenlik özelliklerine sahip.
Mercedes-Benz Actros Edition 1’in geniş özellikleri arasında Aktif Fren Yardımı 5, yarı otomatik sürüş için Aktif Sürücü Yardımı, gelişmiş yol-içi Tahmini Güç Aktarma Sistemi Kontrolü ve multimedya dokunmatik ekranlar yer alıyor.
Güneşilikte bulunan dört adet ledli sis farları, göğüs aralıkları krom çıtalar ve bijon somunu koruma kapaklarının yanı sıra arka aks kapakları ve yine çelikten yapılmış giriş basamakları bulunmakta.
Şoför mahalinde ise dekoratif dikişli şık deri kapı kolları, koltuklardaki nakışlı siyah deri direksiyon simidi ile Edition1’e sportif bir duruş kazandırmış.Tavanda ise bir kapak ve sekiz renkte ortam aydınlatması ve ayrıca 900 mm genişliğinde ikinci bir yatak bulunmaktadır.
Elektrikli güneş perdeli, traş aynası ve buzdolabı ,ses sistemi,dizüstü bilgisayar tutucusu ve ek soketler, yolcu tarafında masa, bagaj bölmesi ve ayrıca Bi-xenon farlar ve LED arka lambaları ve LED konum ışıkları bulunmakta.
Yeni Mercedes-Benz Actros’un Edition 1 özel serisi, tüm iki ve üç akslı araçlar için mevcuttur ve sadece GigaSpace ve BigSpace kabinleriyle birlikte satışa sunulmaktadır.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER