Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

O Otobüs Firmaları Reklam Yapmadılar Örnek Oldular!

O Otobüs Firmaları Reklam Yapmadılar Örnek Oldular!
24 Şubat 2023 - 16:33 'de eklendi ve 2541 kez görüntülendi.

Deprem yardımı için otobüs şirketleri tek yürek oldu.Depremin ardından vatandaşlar biran önce yakınlarına ulaşmak için otogarlara akın etti. Otobüs camiası ise ”Asrın felaketi” karşısında doğudan batıya tek vücut olup vatandaşların ve devletinin yanında oldu.Otobüs firmaları özel indirimli tarife ve ücretsiz seferler ile tahliye ve arama kurtarma ekiplerinin ve diğer kamu görevlilerinin deprem bölgelerine ulaşımında öncü oldu.İşte o örnek olan otobüs firmalarından bazıları.Aker Turizm ve Ali Osman Ulusoy Kamil Koç Flixbus Özkaymak Turizm Pegas Travel ve İstanbul Seyahat Malatya Erko Turizm gibi bir çok firma yer aldı.

ALİ OSMAN ULUSOY

Depremzedeler için Ali Osman Ulusoy bölgelere ücretsiz seferler düzenlerken,ayrıca Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet teşkilatı ekiplerinin sevkiyatını yaptı.Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay’dan düzenlenediği seferlerle depremzedeleri filosuyla tahliye etti. 

AKER TUR OTOBÜS İŞLETMESİ

Kardeş ülke Azerbaycan’dan ülkemize gelen arama kurtarma ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet teşkilatı ekiplerini Adana havaalanından 10 gün boyunca 24 otobüs ile 78,000 km yaparak sevkiyatını gerçekleştirdi.

KAMİL KOÇ FLİXBUS

Kahramanmaraş ve çevre illerde, başta AFAD ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olmak üzere ilgili tüm resmi kurumlarla iş birliği içinde gerekli tüm önlemlerini aldılar. Havalimanlarından ve diğer şehirlerden arama kurtarma ekiplerini, sağlık çalışanlarını,Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet teşkilatı ekiplerini bölgeye taşıdılar ve sevkiyatları devam ediyor.Kamil Koç İlk günden itibaren deprem bölgelerine tarifeli seferlerine ilave olarak çok sayıda ek seferler açtı. Bölgeye ulaşım olanağını arttırmak üzere 112 ek sefer koydular ve talebe göre sürekli ilave seferleri güncelliyor. Ayrıca afet bölgesine gıda yardımları da oluyor.

ÖZKAYMAK TURİZM

Konya Otogarında mahsur kalan vatandaşları ağırlaması ve Konya’ya sevk olan depremzede ve ailelerine Özkaymak Otelin kapılarını açtı şirket yetkilileri, valilik masası tarafından oluşturulan kriz masası ile entegreli çalışarak depremzede yakınlarının barınma ihtiyaçlarını karşılıyor.

Ayrıca Özkaymak,otobüslerin Konya’dan gönüllü olarak deprem bölgesine gitmek isteyen vatandaşlar içinde yine valilik bünyesine 10 adet şehirler arası yolcu otobüsü tahsis edildiğini bildirildi.Deprem felaketinde evlerini kaybeden birçok ailenin gıda ihtiyaçları içinde Özkaymak Şirketi öncülüğünde hazırlanan yardım tırları dualar eşliğinde yola çıktı. Özkan Özkaymak deprem bölgesine yardımların devam edeceğini kaydetti.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER