Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Busworld Türkiye Alternatif Otobüslerin Merkezi Oldu

Busworld Türkiye Alternatif Otobüslerin Merkezi Oldu
27 Mayıs 2022 - 12:00 'de eklendi ve 2227 kez görüntülendi.

Bu yıl yerli üreticiler ile yabancı üreticilerin katıldığı Busworld Turkey 2022 fuarı 174 şirketin vitrini oldu. Busworld 2022 Türkiye fuarında üretici firmalar Otokar ve Anadolu Isuzu yeniliklerini sergiledi.

Anadolu Isuzu, Busworld Türkiye 2022’de tam elektrikli ve alternatif yakıtlı modelleri ile yer aldı.


Anadolu Isuzu, Busworld Türkiye 2022’de tam elektrikli ve alternatif yakıtlı otobüs ve midibüsleri ile yer aldı.Anadolu Isuzu’nun Busworld Türkiye fuarında sergilediği tam elektrikli Novociti Volt ile CNG alternatif yakıt sistemine sahip Kendo / Interliner CNG otobüslerinin yanı sıra Citiport 12 ve Grand Toro modelleri birçok ülkeden katılan müşteri ve ziyaretçilerin ilgisine sundu. Anadolu Isuzu, Gebze Çayırova’daki modern tesislerinde ürettiği midibüs ve otobüsleri 45 ülkeye ihracatını yapıyor.

Otokar Busworld’de Elektrikli Centro ve Kent Serisini sergiledi

Otokar toplu taşımacılık için geliştirdiği 6 metrelik Centro ailesini otobüs ürün gamına ekledi. İlk kez Busworld Turkey fuarında tanıtılan Centro, hatlı minibüs ve şehir içi otobüs taşımacılığı alanına iki farklı uzunluk ve farklı yerleşim seçenekleriyle sunuluyor. Otokar, serinin elektrikli motorlu versiyonu olan e-Centro’da 1970’lerden bu yana hatlı taşımacılık alanında “Efsane” kabul edilen minibüslerin ilk tasarımıyla dikkatleri çekerek geçmişe gönderme yaptı. Otokar Busworld Turkey 2022’de CENTRO ürün ailesinin yanı sıra 6 metreden 18,75 metreye uzanan farklı uzunluklardaki elektrikli otobüs ailesini ilk kez sergiledi. Geleceğin şehirlerine verimli ve akıllı çözümler sunan e-KENT’in modern ve dijital göstergesinden otobüsün anlık enerji tüketimi dahil birçok veri kolayca takip edilebiliyor.

Güleryüz Otomotiv’den Elektrikli Otobüs

Güleryüz Otomotiv otobüslerini Busworld Türkiye Fuar’ında sergiledi. Fuara 11 metre çift katlı, bir adet 12 metre şehir içi ve bir adet de seri üretimine hazırlandığı 8,5 metre elektrikli otobüsü ile katıldı.

Güleryüz ; ” BUSWORLD Fuarı’nın bizim açımızdan çok önemli, gelecekte yapacağımız yeni iş birlikleri hakkında müşterilerimizle görüşmeler yaptık. Elektrikli ve dizel otobüslerimiz ayrıca çift katlı otobüsümüz Avrupa ülkelerinden gelen ziyaretçilerimizin yoğun ilgi odağı oldu.”

Güleryüz otomotiv henüz elektirkli otobüsü ile ilgili bilgi paylaşımı yapmadı.Ancak Güleryüz’ün Proterra ve Vicinity Motor Corp., Proterra batarya teknolojisi ile Vicinity Lightning ve şerit şasi platformuna tedarik anlaşması var.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER