Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Zeki Gıda Yeni Actros’un İlk Müşterisi Oldu

Zeki Gıda Yeni Actros’un İlk Müşterisi Oldu
19 Şubat 2020 - 14:10 'de eklendi ve 2497 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Türk, Zeki Gıda’ya 10 adet 2020 model Mercedes-Benz Yeni Actros 1851 LS çekiciyi Balıkesir’de düzenlediği tören ile teslim etti.

1990 yıllarında Zeki Dağlı tarafından ilk adımları atılan, 2000 yılında Zekeriya Dağlı ve Zekai Dağlı’nın da şirkete katılımıyla Limited şirket unvanını alan Zeki Gıda, filosuna 10 adet 2020 model Mercedes-Benz Yeni Actros 1851 LS çekici ekledi. Balıkesir’in Gönen ilçesinde bulunan Zeki Gıda tesislerinde gerçekleşen teslimat töreninde Yeni Actros araçlar; Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış Operasyonları Grup Müdürü Murat Kızıltan ve Mengerler Bursa Kamyon Satış Müdürü Afşin Yücel tarafından Zeki Gıda Genel Müdürü Pınar Çelik, Zeki Gıda LTD. ŞTİ. Sahibi Zeki Dağlı ve Şirket Ortakları Zekerriya Dağlı ile Zekai Dağlı’ya teslim edildi. Zeki Gıda, bu teslimat ile 15 adetlik araç parkındaki Mercedes-Benz yıldızı taşıyan araç sayısını 11 adede çıkardı.

10 adet 2020 model Mercedes-Benz Yeni Actros 1851 LS çekicinin tamamı Zeki Gıda’nın talep ve ihtiyaçlarına yönelik olarak Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretildi. İlgili satış, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı avantajlı kredi finansmanıyla gerçekleştirildi.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış Operasyonları Grup Müdürü Murat Kızıltan törendeki konuşmasında; “1990 yılında üretim hayatına başlayan, 2000 yılındaysa yeni iş ortaklarının da katılımıyla büyük bir ivme yakalayan ‘Tarım ve Gıda’, ‘Üretim ve İşleme’, ‘Paketleme ve Satış’ sektörlerinde sayısız başarılara imza atan Zeki Gıda’yla yeni bir iş ortaklığına başlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu teslimat ile Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikamızda müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik, ‘terzi dikiş’ kişiselleştirme imkânları ile yerli olarak ticari araç ürettiğimizin altını çizmek isteriz. Bugün teslimatını gerçekleştirdiğimiz 10 adet 2020 model Mercedes-Benz Yeni Actros 1851 LS çekicilerimizin tamamında, müşterimizin talep ve ihtiyaçları çerçevesinde, seri üretim kamyonlarda dünyada ilk olan yeniliklere imza atıyoruz. Yeni Actros’ta geleneksel yan aynaların yerini alan MirrorCam teknolojisini sunuyoruz. Otoyollarda, şehirler arası ve şehir içi yollarda yüzde 5’e varan yakıt tasarrufu sağlayan Öngörülü Sürüş Sistemi, sektörde ilk ve tek olan yaya algılama özelliğine sahip Aktif Fren Asistanı 5 donanımı ve araç ile sürücü arasında benzersiz bir bağ kuran Multimedya Kokpit de yeni modelimizde mevcut. Tercihlerini; yakıt tüketimi, performans, teknoloji, güvenlik ve konfor alanlarında tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlanmış Yeni Actros araçlarımızdan yana kullanan ve yerli üretimi destekleyen Zeki Gıda’ya araçlarının hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olmasını diliyorum.” dedi.

Zeki Gıda Genel Müdürü Pınar Çelik, teslim aldıkları Yeni Actros çekiciler ile ilgili; “Bugün tercihimizi; sundukları kaliteli ürün, hizmet, satış, satış sonrası hizmetleri ve yaygın servis ağı imkânları sebebiyle Mercedes-Benz Türk’ten yana kullanıyoruz. 2020 model Yeni Actros araçların, ‘Topraktan Sofranıza’ sloganıyla ürettiğimiz gıdaların nakliyesinde, beklentilerimizi bütünüyle karşılayacağına inancımız tam. Mercedes-Benz Türk kalitesiyle Aksaray Kamyon Fabrikası’nda yerli olarak üretilen Yeni Actros’un; düşük yakıt sarfiyatı, düşük bakım masrafları, yüksek 2.El değeri ve GigaSpace kabin özelliği tercih sebeplerimiz arasında yer alıyor. İhtiyaç ve taleplerimiz doğrultusunda en doğru araçlarla bizi buluşturan ve üretimini gerçekleştiren Mercedes-Benz Türk’e ve bu satışın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Bursa’ya teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER