Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Yeniden Alfa Romeo Kamyon mu?

Yeniden Alfa Romeo Kamyon mu?
05 Şubat 2019 - 17:46 'de eklendi ve 3482 kez görüntülendi.


Anonima Lombarda Fabbrica Automobili.Türkçesi Lombarda Otomobil Fabrikası Ortaklığı Alfa Romeo İtalyan otomobil markalarının en prestijlisi. Alfa Romeo, 1930’lardan itibaren, özellikle kamyonlar, otobüsler ve troleybüsler gibi ticari araçlar üretmiştir hatta bunlar ülkemizde çeşitli tipleriylede kullanılmıştır.
Alfa Romeo markası geçmişten günümüze kadar yapılmış en güzel otomobillerden biri olarak kabul edilir.


Render (hayali tasarım) çalışmalarının paylaşıldığı bir internet sitesi olan Behance.net üzerinde de “Alfa Romeo’nun bir tırı olsa nasıl görünürdü?” sorusuna cevap veren bir hayali tasarım ortaya konulmuş. Gelin hep birlikte Koreli bir tasarımcının ortaya koyduğu o muhteşem tır tasarımına bakalım:

Taekang Lee adlı Koreli tasarımcının bu Alfa Romeo tırı tasarımına baktığımzda, firmanın eski kamyonlarında otomobil ve otobüslerinde günümüzde de otomobillerinde olduğu gibi İtalyan tasarım dilini çok iyi bir şekilde bu araçta tasarladığını görüyoruz. Hatta Alfa Romeo denince akla gelen kırmızı renk seçilmiş. “Scudetto” adlı özel ön ızgara tasarımı, bu tırın ön yüzü hâline getirilmiş ve ön yüzdeki geri kalan kısımlar da bununla uyumlu olarak tasarlanmış.Firmanın son seri otomobillerindeki far ve alt tampon tasarımı da yine bu tırda yer almış.Yayınlanan bu tasarım ile Alfa Romeo’nun kamyon sınıfında, acaba tekrar eskiye geri mi dönecek ? Sorunun cevabı artık üreticide.






SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER