Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Yeni İnan Turizm Yatırımlarına Devam Ediyor !

Yeni İnan Turizm Yatırımlarına Devam Ediyor !
04 Mart 2022 - 14:45 'de eklendi ve 1666 kez görüntülendi.

Niğdeli İnan Turizm Yatırımlarına Devam Ediyor !
Geçtiğimiz yıl yatırımlarıyla filosunu gençleştiren Yeni İnan Turizm 2022 yılı yatırımlarına da Mercedes-Benz ile başladı.

Filosunu gençleştiren Yeni İnan Turizm 1 adet Mercedes-Benz Yeni Travego Black Edition yatırımı yaptı.Mercedes Benz Travego Blackline alımı yapan firmalar arasına katılan Yeni İnan Turizm’in yeni aracı,Mercedes-Benz bayii Bayraktarlar Merkon tarafından satıldı.Mercedes-Benz Türk pazarlama merkezinde teslimatı yapılan Yeni Travego 16 2+1 “Blackline” aracını Niğde İnan Turizm bireyselcilerinden Zafer Can Petrol sahibi Zafer Özer ve Sinan Can Özer teslim aldı.

Zafer Özer ; “Bu yıl için toplam 10 adet Mercedes Benz otobüs yatırımı yapacağız ve bu yatırımı geçtiğimiz yıl Bayraktarlar Merkon ile gerçekleştirmiş olduğumuz yatırımlara dair iş birliğimiz önümüzdeki yeni yatırımlarda da devam edecek.” dedi

Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş ; ”Yılın ilk otobüs teslimatını Niğde İnan Turizm’e yaptıklarını Sayın Zafer Özer’de Bu yıl ise 10 adetlik bir yatırım hedefi var. Bayii olarak desteklerimiz devam edecek.Zafer Bey nakliye ve yolcu taşımacılığı tarafında yeni yatırımlarında Mercedes-Benz markasını tercih ediyor. Bunun içinde kendilerine çok teşekkür ediyor ve yeni Travego 16 aracımızın hayırlı,uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER