Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Yeni DAF’lar Türkiye’de

Yeni DAF’lar Türkiye’de
26 Ekim 2022 - 20:01 'de eklendi ve 836 kez görüntülendi.

DAF yeni nesil X ailesinin Türkiye tanıtımını yaptı. XF, XG ve XG+ (plus) serisi ile üç özellik olan sürdürebilir verimlilik, güvenlik ve konfor ile öne çıktı.

Yeni Nesil XF, XG ve XG+ ile geleceği başlatıyoruz” sloganıyla tanıtılan yeni nesil DAF’lar; verimlilik, güvenlik ve konfor özellikleriyle hem nakliye sektörüne ve sürücülere yeni özellikler sunuyor. Geleceğin Sürüşü için hazırız mesajı veren araçlar yapılan test sürüşünden tam not aldı.

Avrupa Birliği, uzun yol şoförlerinin daha güvenli ve rahat araçlar kullanması için, dinlenme ve uyku, sürüş ve görüş açıları gibi çeşitli alanlarda yaptığı kanuni düzenleme ve yeniliğin ardından,ilk yeniliği yapan üretici olarak,geleneğini devam ettirdi.Ve Avrupa tanıtımları ardından Daf Trucks Türkiye yeni nesil X ailesi ile İzmit Körfez Pisti’nde test sürüşü ve tanıtım etkliği düzenledi.Etkinliğe DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark ile DAF Trucks Türkiye Satış Direktörü Mert Ersoylu da katıldı. 

DAF Trucks Turkey Satış Direktörü Mert Ersoylu yeni DAF X ailesinin amiral gemisi XG+ (plus) ile alakalı,Magazinulaşım’a kısa bir söyleşide bulundu.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER