Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes-Benz Actros MP6 Dizel – Elektrikli Yeni Serisi 10 Ekim’de Geliyor

Mercedes-Benz Actros MP6 Dizel – Elektrikli Yeni Serisi 10 Ekim’de Geliyor
03 Ağustos 2023 - 19:03 'de eklendi ve 2693 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Trucks mühendisleri şu anda pille çalışan eActros 600’ün prototiplerini Almanya Münsingen’deki eski askeri eğitim merkezinin eğitim sahasında ve yakındaki halka açık yollarda test ediyor.

Yeni Mercedes Actros’un resmi galası için hazırlıklar hızlı bir şekilde devam ediyor. Almanya’da 10 Ekim’de, ciddi şekilde yeniden tasarlanmış bir kabine, yeni bir ön göğüse, yeniden tasarlanmış bir tampona ferah daha geniş ve taviz verilmeden geliştirilmiş güvenlik ve aerodinamiğe sahip yeni bir seri göreceğiz. 

Mercedes-Benz eActros 600

Yeni Mercedes-Benz Actros İspanya,Fransa Almanya Finlandiya Türkiye’den sonra şimdi de dizel serisi ile Brezilya’da. Actros MP6 São Paulo’daki Santos Limanı’nda görüldü. Marcelo Costa tarafından çekilen fotoğraflarda Almanya’da bugünler de test edilen aynı kabini paylaşan Actros’dan farkı ise ❝eActros 600❞ elektrikli serisi değil.

Mercedes-Benz Actros’un ön panjur ve farlara dokunuşlar gelen yeni serisi.Marcelo Costa tarafından çekilen mevcut fotoğraflarda da Actros MP6‘nın biraz daha yuvarlak kabin şekillerine sahip olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca, yan camlar ve şasinin altındaki gövde de farklı. Tekerlek davlumbazlarının etrafındaki jant da farklı görünüyor.Kısaca yeni Actros, yenilenmiş bir görünümü yanı sıra daha fazla konfor öğesi ve donanımı ile yeni Avrupa birliği kamyon üretim standartlarının örneği olan DAF XG+plus serisi ile rekabet edecek.

New Actros MP6
https://www.youtube.com/shorts/CuA63KljhdM
Mercedes Benz Türk Yeni Actros MP6 TEST
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER