Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Ulaşımın Duayen Ödülü Rahim ÖZKAYMAK’a

Ulaşımın Duayen Ödülü Rahim ÖZKAYMAK’a
20 Eylül 2017 - 17:25 'de eklendi ve 4383 kez görüntülendi.

 

Ulaşım Platformu-Kaptanlar Kulubü tarafından geleneksel olarak 4’ncüsü düzenlenen ; Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, sektörüne 60 yılı yakın süredir hizmet vermiş ve sektörünün duayeni,Anadolu’da faytonculukla başlayan, otobüs karoserciliği ve yolcu taşımacılığı ile günümüz de büyük bir holding haline gelen Özkaymak Holding’in yönetim kurulu başkanı ve Rahim Özkaymak’a verildi.

19 Eylül Salı günü sektör sivil toplum kuruluşları ve yönetcileriyle  İTÜ Arı Teknokent Maslak’ta düzenlenen etkinliğe.TOBB Sektör Meclisi Başkanlığı, İTO sektör komite başkanlıkları, TOFED, TOF, UYOF, IPRU, TTDER, İSTAB, TÖHOB, İETT, İstanbul Otobüs A.Ş., TURODER, İSAROD başta olmak üzere sektöre yön veren kuruluşlar ile sektörün lider işletmeci ve üretici firmalarının tepe yöneticileri bir araya geldi.

 

Ödül Törenine Özkaymak Holding ve Rahim Özkaymak adına, Erol ÖZKAYMAK ve Özkan ÖZKAYMAK katıldı.

Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü’nü ulaşım sektörü adına TOFED Genel Başkanı Birol ÖZCAN ve TOF Genel Başkanı Mustafa YILDIRIM, Erol ÖZKAYMAK ve Özkan ÖZKAYMAK’a takdim etti.

Törende konuşma yapan Erol ÖZKAYMAK; ”Rahim Özkaymak babamdır,onun adına bu ödülü almaktan onur ve guru duyuyorum,Türkiye’de ilk otobüs karoserciliğin mimarlarındandır, önden motorlu otobüsler devrini bitiren arkadan motorlu otobüsler devrini başlatan kişidir” dedi

TOFED Genel Başkanı Birol ÖZCAN ise ; ” Rahim Ağabey anlatmak çok zordur,o Konya demektir.Rahim Ağabey Aile’dir,Laleli’den 1951 ve 1971 muhtırası ardından, Türkiye’nin yükünü taşıyan Anadolu otogarını inşaa eden sektör kahramanlarından cefakar ağabeylerimizdir.Birinci ve ikinci kuşaklara örnektir sizde bu insanlar gibi, sektöre sahip çıkın Dede’lerinizin ve Baba’larınızın yolundan gidin” dedi

 

TOF Genel Başkanı Mustafa YILDIRIM ; ”Rahim Ağabeyi yakından tanıdım birlikte görev yaptık 1970’li yılların seçkin ve saygın iş sektöre sahip çıkan adamlarımızdandı. İnşaAllah yeni nesilde Rahim Özkaymak gibi duayenleri tekrar aramızdan çıkarır.” dedi.

 

Bu sene Ulaşım Platformu-Kaptanlar Kulubü tarafından düzenlenen geleneksel 4'ncüsü düzenlenen ; Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, sektörüne 60 yılı yakın süredir hizmet vermiş ve sektörünün duayeni,Anadolu'da faytonculukla başlayan, otobüs karoserciliği ve yolcu taşımacılığı ile günümüz de büyük bir holding haline gelen Özkaymak Holding'in yönetim kurulu başkanı ve Rahim Özkaymak'a verildi. 19 Eylül Salı günü sektör sivil toplum kuruluşları ve yönetcileriyle İTÜ Arı Teknokent Maslak’ta düzenlenen etkinliğe.TOBB Sektör Meclisi Başkanlığı, İTO sektör komite başkanlıkları, TOFED, TOF, UYOF, IPRU, TTDER, İSTAB, TÖHOB, İETT, İstanbul Otobüs A.Ş., TURODER, İSAROD başta olmak üzere sektöre yön veren kuruluşlar ile sektörün lider işletmeci ve üretici firmalarının tepe yöneticileri bir araya geldi. Ödül Törenine Özkaymak Holding ve Rahim Özkaymak adına, Erol ÖZKAYMAK ve Özkan ÖZKAYMAK katıldı. Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü ulaşım sektörü adına TOFED Genel Başkanı Birol ÖZCAN ve TOF Genel Başkanı Mustafa YILDIRIM, Erol ÖZKAYMAK ve Özkan ÖZKAYMAK'a takdim etti. Törende konuşma yapan Erol ÖZKAYMAK; ''Rahim Özkaymak babamdır,onun adına bu ödülü almaktan onur ve guru duyuyorum,Türkiye'de ilk otobüs karoserciliğin mimarlarındandır, önden motorlu otobüsler devrini bitiren arkadan motorlu otobüsler devrini başlatandır '' dedi TOFED Genel Başkanı Birol ÖZCAN ise ; '' Rahim Ağabey anlatmak çok zordur,o Konya demektir.Rahim Ağabey Aile'dir,Laleli'den 1951 ve 1971 muhtırası ardından, Türkiye'nin yükünü taşıyan Anadolu otogarını inşaa eden sektör kahramanlarından cefakar ağabeylerimizdir.Birinci ve ikinci kuşak sektöre sahip çıkın Dede'lerinizin ve Baba'larınızın yolundan gidin'' dedi TOF Genel Başkanı Mustafa YILDIRIM ; ''Rahim Ağabeyi yakından tanıdım birlikte görev yaptık 1970'li yılların seçkin ve saygın iş sektöre sahip çıkan adamlarımızdandı. İnşaAllah yeni nesil Rahim Özkaymak gibi duayenleri tekrar aramızdan çıkarır.'' dedi.

 

 

 

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER