Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Ulaşım Çilesi İstanbul’da Bitmiyor

Ulaşım Çilesi İstanbul’da Bitmiyor
10 Ocak 2024 - 14:36 'de eklendi ve 341 kez görüntülendi.

İstanbullular isyan ediyor. Arızalanan metrobüs ulaşımı yine çileye dönüştürdü.İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin(İBB) bünyesindeki İETT’ye ait metrobüsteki arıza sabah işe ve okula gitmek isteyen İstanbulluları isyan ettirdi. Altunizade durağında arızalanan metrobüs tüm seferleri aksattı. Bu duruma vatandaşlar tepki gösterdi.

İstanbulluların toplu ulaşım çilesi bitmek bilmiyor… Bu sabah saatlerinde Altunizade durağında bir metrobüs arızalandı. Metrobüs hareket edemeyince seferlerin tamamı aksadı. İşe ve okula giden vatandaşlar ise isyan etti. İBB yönetimine sitem eden yolcular arızanın biran önce giderilmesini istedi.

İstanbul’da iddiaya göre Altunizade metrobüs durağında sabah saatlerinde metrobüsün arızalanması nedeniyle seferlerde aksaklık yaşandı. Seferler aksayınca durakta adeta insan seli oluştu. İşe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar, metrobüse binebilmek için durakta, merdivenlerde ve üst geçitte oluşan yoğunlukta sıra bekledi.

Altunizade metrobüs durağında oluşan yoğunluk metrobüs seferlerinin normale dönmesiyle bir süre sora sonlandı. Durakta ve üst geçitte oluşan insan yoğunluğu ve o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER