Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Türk Otobüs Sektörüne Alman Yatırımcı !

Türk Otobüs Sektörüne Alman Yatırımcı !
21 Ağustos 2019 - 17:13 'de eklendi ve 2559 kez görüntülendi.


Ve son gelişme artık Alman otobüs işletmesi Flixbus Türkiye yollarında.Avrupa da şehirler arası otobüs işletmeciliğinin serbest bırakılması ardından kısa sürede,hızla büyüyen Flixbus,Avrupa dışında da kendine yeni pazarlar yarattı.Son olarak 30 Ocak tarihinden itibaren Kâmil Koç otobüs grubunun Flixbus’a satılacağına dair (tıkla oku) haberlerimizin ardından dün itibari ile Kamil Koç’un Flixbus Flixmobiliy GMBG’ye satışı için rekabet kuruluna bildirilerek gereken birleşme ve devralma için resmen başvuru yapıldı.

Türkiye’de 93 yıldır karayolu yolcu taşımacılığında Faaliyet gösteren ilk otobüs firmalarından biri olan Kamil Koç 1000 araçlık filoya sahip ve 2013 yılında fon şirketi olan Actera Group’a 65 milyon dolara satılmıştı.

FLİXBUS ; ” Türkiye seyahat pazarında yeni bir dönem başlatacağız ”

Anlaşmayla ilgili değerlendirmede bulunan FlixMobility Kurucusu ve CEO’su Jochen Engert, “Kamil Koç’u ailemize katarak Türkiye seyahat pazarında yeni bir dönem başlatacağımız için çok heyecanlıyız.

Biz FlixBus olarak herkes için çevreci ve akıllı bir seyahat deneyimi sunma vizyonuyla hareket ediyoruz ve yenilikçi ruhumuzu, akıllı teknolojik hizmetlerimizi ve yüksek güvenlik ve kalite standartlarımızı Türkiye’deki otobüs yolcularına sunarken, Kamil Koç’un neredeyse yüz yıllık deneyim ve bilgisinden faydalanacağımız için mutluyuz. Mevcut ürün ve hizmetlerle ilgili yapacağımız değerlendirmelerin ardından, müşteri deneyimini iyileştirmek için sefer ağımızı daha da genişletmeye, veriye dayalı çözümlerimiz ve algoritmalarımızla tarifelerimizi müşteri taleplerine göre iyileştirmeye odaklanacağız. Teknoloji platformumuz ve diğer yeniliklerimizle Türkiye’deki otobüs yolcularına uygun maliyetli, yüksek kaliteli ve daha bütüncül bir seyahat deneyimi sunacağız” dedi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı jochen-engert-türkiye-pazarı-otobüs.jpg
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER