Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Türk Karoserciler Busworld Europe 2023’e Hazırlanıyor

Türk Karoserciler Busworld Europe 2023’e Hazırlanıyor
17 Ağustos 2023 - 20:17 'de eklendi ve 963 kez görüntülendi.

Türkiye’de gelişmekte olan, Bursa otobüs sanayii Avrupa ve diğer pazarlarda olan işletmecilerin, yeni çözüm arayışında olmaları ile birlikte butik otobüs atelyelerini son yıllarda büyük bir ivmeyle harekete geçirdi.Türkiye ve yakın pazarlar üzerinde yoğunlaşan Bursalı sanayiciler,doğrudan ihracat ya da diğer markalar altında pazarlara özel tasarımlar sunuyor.

Türkiye’de önemli karoseri markalardan birisi olan,Erduman Otomotiv’de Bursa’da üretmiş olduğu lüks araç tasarımıyla birlikte,Mercedes-Benz,Iveco ve Daf otobüs şaselerine karoser inşaa ederek muazzam bir ürün çeşitliliği ile minibüsler ve küçük otobüs sınıfında ❝Turas ve Tourer serisi ile avrupa ve ingiltere otobüs pazarının vazgeçilmez markası.

Ekim ayı başında Brüksel’de düzenlenecek olan uluslararası Busworld Europe 2023 fuarında Vip tasarımları haricinde kendi üretimleri olan ❝Turas ve Tourer serisi ile görücüye çıkacak.

TURAS

Türkiye’de üretilen ve ihrac edilen,Turas ;Mercedes-Benz Atego İveco ve Daf şaselerine inşaa edilen,Turas yarım otobüsler Euro 6 motor,özel donanımlı olarak satışa sunuluyor.Turas butik olarak genelde DAF LF motor ve şasisi ile inşâ ediliyor.9.6 metre uzunluk 2.4 metre genişlik 3.2 metre yüksekliğe sahip ve 6 metreküp bagaj hacmi bulunuyor. 37+1 kotuk kapasitesi ile en yüksek yolcu kapasitesine sahip.

MERCEDES BENZ TOURER SAHNEYE ÇIKIYOR

Daimler AG onaylı ve garantili “midibus” sınıfı Tourer HD.Dünya prömiyeri üç yıl önce Brüksel’de Busworld’de yapıldı,ancak salgın nedeniyle otobüslerin ihracatı Avrupa pazarında sekteye uğradı.

Tourer HD, Mercedes-Benz Travego’nun küçük bir mimarisi karakteristik bir tasarımı hatta.Büyük bir radyatör ızgarası ise önden motorlu olduğunu vurguluyor.

9.080 mm uzunluğundaki Tourer HD 35 ila 37+1+1 koltuk sayısına sahiptir. Konforlu Bucket-Softline koltuklar USB konektörleri standart donanıma dahildir. Bagaj hacmi ise 7,5 metreküp.

Motor 4 silindirli 5,1 litre 231 beygirlik dizel veya 240 “beygir gücüne” sahip 7,7 litrelik “altı” kullanılabilir. İsteğe bağlı olarak otomatik 8 vites şanzımanlı. Ve bir atölye üretimi otobüsde olmayan, Lane Assist ve Active Brake Assist gibi aktif güvenlik sistemleri, temel konfigürasyona dahildir.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER