Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Temsa’dan Avrupa’ya Yeni Otobüsler

Temsa’dan Avrupa’ya Yeni Otobüsler
20 Ekim 2017 - 14:48 'de eklendi ve 3009 kez görüntülendi.

Temsa Kortrijk Fuarı’nda,yeni yüzüyle ve farklı iki sınıfta ihracatını yapmış olduğu otobüslerini görücüye çıkardı.

20 Ekim’de başlayan 25 Ekim tarihine kadar devam edecek olan  uluslararası otobüs ; ”Busworld Kortrijk Fuarı” TEMSA’nın, iki yeni ürünü turizm aracı MD9 ve okul otobüsü ”Tourmalin” olarak bilinen avrupa’ya da ihrac edilen LD SB Plus’ın yenilenmiş olarak basına tanıttı. Fuar standında iki yeni ürünün yanı sıra Amerika pazarına satışı yapılan TS45, ayrıca Maraton, HD, MD7 Plus ve elektrikli otobüs Avenue Electron da sergilendi.

 

Müşteri beklentisine TEMSA’dan hızlı çözümler

TEMSA’nın ürün gamına ve yurtdışı hedeflerine yönelik bilgilendirmeleri ise TEMSA Uluslararası Satış Direktörü Acar Kocaer gerçekleştirdi. TEMSA’nın Avrupa otobüs pazarında geniş ürün gamı ile her segmentte fark yarattığına dikkat çeken Acar Kocaer, “TEMSA, müşteri beklentilerine hızlı çözümler sunabilmeyi başaran bir marka. TEMSA bu başarısının karşılığını da, her yıl büyüyen pazar adetleri ile alıyor” dedi.

 

 Okul ve turizm alanına yönelik iki yeni otobüs

TEMSA’nın geniş ürün gamına sahip olmasına rağmen pazara yeni ürün seçenekleri sunmaya da devam ettiğini belirten Acar Kocaer, “Bu yıl fuar standımızda 7 ürünümüz yer alıyor. Bu ürünler arasında yer alan iki aracımız ise yepyeni ürünler. MD9 turizm alanına yönelik bir araç. LDSB Plus ise okul taşımacılığı alanına yönelik bir ürün. Bu iki yeni ürünümüzü de yine Avrupalı iş ortaklarımızın beğenisine sunuyoruz” dedi.

 

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER