Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Temsa ; Artık Yeni Dönem Başlatıyoruz

Temsa ; Artık Yeni Dönem Başlatıyoruz
22 Ekim 2019 - 18:00 'de eklendi ve 2176 kez görüntülendi.

TEMSA yenilenen Maraton, HD, MD9, MD7 ve Avenue Electron otobüsleriyle (Busworld Europe) Busworld Avrupa’daydı.Busworld TEMSA, 5 aracı ve yeni Batarya Paketi’ni 33 farklı ülkeden gelen ziyaretçilere sundu. Ayrıca Türk mühendisler tarafından geliştirilen Batterypack ürününü sergiledi. Uluslararası Uzay İstasyonu’nu bir günlük enerji ihtiyacını karşılayabilecek kapasiteye sahip Batterypack, 55 kg ağırlığa sahip. 

Artık Yeni Dönem Başlatıyoruz

Busworld Europe fuarında geniş ürün yelpazesini tanıtmanın ne kadar heyecan verici olduğunu dile getiren Uzunay, “Aslında bu sergi, yeni bir dönemin başladığını duyurduğumuz etkinliktir. İnovasyon açısından, yeni TEMSA inovasyon için daha hızlı, yanıt verme konusunda daha çevik ve her zamankinden daha müşteri odaklı olacaktır. Bundan böyle, otobüs üreticisi yerine otobüs üreten bir teknoloji şirketine dönüşeceğiz. ”

TEMSA,Hedef 2025 Her Sınıfta Elektrikli Otobüs

TEMSA Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Serkan Uzunay, kentleşmenin yükselmesiyle birlikte dünyanın çok hızlı bir şekilde değiştiğinin ve yeni ihtiyaçların beraberinde getirdiği gerçeğinin altını çizdi. “Bu megatrendi akıllı, bağlantılı, paylaşılan ve elbette çevre dostu mobilite çözümleriyle yönetebileceğimizi hepimiz biliyoruz. Akıllı ve temiz mobilite çözümleri ile 2025 yılına kadar her segmentte elektrikli araçlar sunacağız. ” dedi.

Elektrikli Otobüse Daha Fazla Yatırım Yapacağız

Serkan Uzunay, ürün yelpazesini ve yeni yatırımlarını anlattı.“Şehir otobüsü segmentinde, Avenue EV, Avenue Electron ve MD9 electriCITY’den oluşan geniş bir elektrikli araç yelpazesine sahibiz.Kuzey Amerika’daki birkaç Avrupa markasından biri olarak, TS 45E’yi geliştirdik – tamamen elektrikli bir otobüs ve 2020’nin ilk çeyreğinde lansmanı planlıyoruz. Avenue Electron, sizi yepyeni bir tasarım kokpiti ile ağırlıyor ”dedi.

“Bu fuarda standımızda ziyaretçilerle tanışan en yeni nesil Maratonlar, 2016 yılında seri üretim hattına girmiş ve dünya çapında 6.000’den fazla kez sürülmüştür. HD, MD9 ve MD7’yi ziyaretçilerimize tanıtmaktan gurur duyuyoruz. ”

“TEMSA TECH” çözümleri

Çevrenin acil sorunlarını çözmek için bütünsel bir yaklaşımın gerekli olduğunu vurgulayan Uzunay, “Biz buna ‘TEMSA Teknoloji’ diyoruz. Bu, iş yapmanın ve akıllı, sürdürülebilir ve ileri teknoloji çözümler üretmenin yeni bir yoludur. Hedefimiz bir teknoloji sağlayıcısı olmak. Yetenekli Temsa mühendislerinin özverili gayretleriyle Akü ve Akü Yönetim Sistemi’ni geliştirdik. Tüm TEMSA Tech yeniliklerinin otomotiv endüstrisi için hazır olduğunu ve büyümeye devam ettiğini duyurmaktan gurur duyuyorum. ” dedi.

İlk ürün: Uzay İstasyonuna Enerji

Serkan Uzunay, TEMSA Tech’in ilk ürününün hazır olduğunu vurguladı: “Battery Pack, TEMSA Tech’in ilk ürünü. Uluslararası Uzay İstasyonunu bir gün boyunca çalıştırmak için tek bir şarj yeterlidir.Pil Paketi, yalnızca 8 mm duvarlı 55 Kg ağırlığında bir alüminyum kasa içerir. Sadece en hafif pillerden biri değil aynı zamanda en sağlam ve dayanıklı pillerden biri. Sertifikalı batarya paketlerimiz de sipariş edilebilir. ” dedi.

Temsa Avenue Electron Busworld Europe 2019
Temsa Safir Plus/Temsa HD 13 Busworld Europe
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER