Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Scania Yeni Burunlu R Serisi

Scania Yeni Burunlu R Serisi
16 Mayıs 2023 - 11:38 'de eklendi ve 1732 kez görüntülendi.

Avrupa tipi burunlu kamyonlarının bulunmaması, birçok modifiyeci ve kaportacıya fırsat veriyor veriyor. Hollandalı Iveco Strator ve Vlastuin Truckbouw’un Scania ve Volvo burunlu modellerine hepimiz aşinayız. Şimdi ise Norveçli “Tuft Custom Service” isim şirket bu sefer R kabinli burunlu Scania ile birlikte geliyor.

Ünlü Vlastuin burunlu Scania, düz zeminli yüksek Scania S kabini ile temel alınmış. Vlastuin bu dönüşüm işlerinden oldukça başarılı. Renswoude’deki şirket şu anda bu kamyonlardan 50’ye yakın üretim yaptı. Yüksek S-kabinin sonucu, Vlastuin tarafından tasarlanan yeni çekici de ön burun çok yüksek ve geniş görünüyor. Tuft CustomService’te yapılan işçilikle alt kısımda R kabininden başlanmış, bu da tüm görünümü biraz daha ince ve zarif hale getirmiş.

Scania’nın ilk fotoğrafları.Bir ustalık izleniminde yeni r burunlu Scania çok iyi görünüyor.Ön burun, çizgileri kabinle aynı hizada, biraz daha sivri ve yanında 3 serisi burunluları anımsatan çamurluklar var.Burunsuz modellere göre dikkat çeken ise alt kısmaların korunmasına dikkat edilmiş,alt ızgara, tampon ve basamaklar daha uzun ömürlü olacak. Bunun esas olarak teknik bir nedeni vardır, çünkü bu, alt koruma gibi zorunlu parçalar ve tüm parçalarım orijinalliğine sadık kalındığını gösteriyor. Değişen tek şey kabinin konumu. Arkaya taşınarak ve bunun önüne yenide burun ekleniyor.Tabi Türkiye ve Avrupa standartları için fabrikadan uzun bir şasi sipariş ederek bunu yapabilirsiniz,böylece dingil mesafesiyle uğraşmanıza da gerek kalmaz ve her şey orijinaline sadık kalır.

Yeni Norveç Scania burunlunun ne zaman hazır olacağı henüz bildirilmedi, ancak bu yaz önemli kamyon fuarlarında boy göstermesi bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER