Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Scania Saunalı S Serisini Piyasaya Sürdü

Scania Saunalı S Serisini Piyasaya Sürdü
01 Nisan 2023 - 20:57 'de eklendi ve 1854 kez görüntülendi.

Yanlış okumadınız! Scania, sürücülerin stres ve yorgunluklarını azaltmak ve yoldaki sürüş konforlarını daha iyileştirmek için özel olarak tasarlanmış Sauna Serisi kabinini piyasaya sürdü.


Sadece S Serisi araçlarda bulunan bu sürüm, rahatlama ve stres atmak için mükemmel yataklı kabin boyutunda bir sauna içeriyor.

Scania, sürücülerin yoldaki streslerini azaltmalarına ve kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış Sauna Serisi kabinini piyasaya sürdü.

Yalnızca S-Serisi araçlarda bulunan bu sürüm, rahatlamak ve stresi atmak için mükemmel olan kabin boyutunda bir sauna içeriyor

Scania’nın ünlü Fiktiva departmanı tarafından yürütülen araştırma, bir sürücünün günde 45 dakika saunayı kullanması halinde terleyerek dertlerinden kurtulacağını ortaya koydu.

Scania AF Påhittad Teknoloji Başkanı Vera Havinnuon şunları söyledi: “Sürücü refahını iyileştirmeye odaklanmamakla aptallık ettik. Bazıları haftalarının çoğunu takside geçiriyor, bu yüzden yoldaki zamanlarını iyileştirmek için onlara ev konforu getirdik.

“Yıllarca süren araştırma ve geliştirmeden sonra, bu en mantıklı cevaptı. Sauna Serisinin kullanımı kolaydır, her koşulda mükemmeldir, bakımı kolaydır ve hepsinden önemlisi, birçok sağlık yararına sahiptir. Sonuç olarak, proje bizim için hiç ter olmadı.”

Araştırma ve testler, saunayı kullanan sürücülerin diğer meslektaşlarına göre daha üretken olduğunu gösterdi ve sürücüler günde fazladan 4,5 saat – “terlemeden” araç kullanabileceklerini iddia etti.

Her Sauna Serisi kamyon, ısınmak için minimum enerji kullanacak şekilde tasarlanmış ve buharı çıkarmak için egzoz fanları gerektirmeyen bir kızılötesi ısı kabini ile donatılmıştır. TV seyrederken, kitap okurken, adminlik yaparken veya uyurken saunanın keyfini çıkarabileceğiniz anlamına gelir.

Sauna Serisini tamamlamak için bir dizi uyumlu aksesuar da üretmiştir. El yapımı lüks bir havlu seti ve mümkün olduğu kadar fazla nemi emmesi için tasarlanmış uyumlu bir banyo paspası pakete dahildir.

Scania Sauna Serisine ilgi gösteren ilk 250 kişiye ücretsiz olarak lüks bir banyo paspası verilecektir. Bu paket ortalama 2.304,01 £ ‘dan satılıyor.

1 Nisan 2023 Şakası Okudunuz Sağlıcakla Kalın

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER