Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Sakarya Filosuna Yeni Otobüsler

Sakarya Filosuna Yeni Otobüsler
24 Ağustos 2022 - 17:05 'de eklendi ve 671 kez görüntülendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını güçlendirmek için yeni projeler üretiyor ve önemli yatırımlar yapmaya devam ediyor.SBB şehrin ulaşım filosunu güçlendirmek için tercihini BMC’den yana yaparak filosuna 18 yeni otobüs alımı yaptı.

Başkan Ekrem Yüce, “Vatandaşımızın seyahat konforunu sağlamak ve ulaşımda daha iyi bir seviyeye ulaşmak için önemli bir adım attık, ulaşımda hedefimiz maksimum memnuniyet.” dedi.Başkan Yüce, BMC tarafından üretilen araçların 103 yolcu yolcu kapasitesine ve son teknoloji sistemlere sahip olduğunu belirterek, 12 metre uzunluğundaki bu araçların vatandaşlara rahat ve konforlu bir ulaşım imkânı sunacağını ifade etti.Yüce, 2022 model son teknoloji ve çevre dostu araçların Sakarya’ya hayırlı olmasını temenni etti.

“Ulaşımda iyi bir seviyeye ulaşıyoruz”


İlk incelemeyi de Başkan Yüce ve ekibinin yaptığı otobüsler test sürüşlerinin arından hizmete alındı. Meydanda yapılan lansmanda araçlarla ilgili bilgi veren Yüce, BMC tarafından üretilen araçların 103 yolcu yolcu kapasitesine ve son teknoloji sistemlere sahip olduğunu belirterek, 12 metre uzunluğundaki bu araçların vatandaşlara rahat ve konforlu bir ulaşım imkânı sunacağını ifade etti. Sakarya’nın dört bir yanına yolcu taşıyacak olan araçların greyderle birlikte toplamda 50 milyon TL yatırımla alındığını ifade eden Yüce, Sakarya’nın ulaşımını çok daha iyi seviyeye taşımayı hedeflediklerini belirtti. “Hedefimiz maksimum memnuniyet” vurgusu yapan Yüce, kadrolarına 27 şoför daha kattıklarını belirterek, bu alanda profesyonel hizmet için her bir personele eğitimler verileceğini ifade etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER