Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Road Train Freightliner CASCADİA

Road Train Freightliner CASCADİA
23 Mayıs 2023 - 17:25 'de eklendi ve 843 kez görüntülendi.

Brisbane Truck Show’da Cascadia Karayolu TreniSınıfının en iyisi Freightliner Cascadia,2023 Brisbane Truck Show’da yer aldı

Katılımcılar, performans, dayanıklılık ve konforu bir araya getirerek kısa sürede adından söz ettiren 116 ve 126 Cascadia modellerini inceledi.

Magazinulaşım’a izlenimleri anlatan nakliyeciler; Uzun yol odaklı tasarım ve optimum yerleşim düzeni, Cascadia’nın sürücüler tarafından çok beğenildiğini vurguladı. Fuara katılan Avustralya’da yaşayan Türk nakliyecileri Freightliner çekicinin birinci sınıf koltukları, ergonomik yerleşimi ve yüksek seviyedeki ince işçiliğin olduğunu belirtti.

Freightliner Cascadia126 serisinin tümü, 600 bg ve 2050 torka kadar büyük 16 litrelik altı silindirli DD16 Detroit Dizel motora sahip. 12 vitesli otomatik şanzımana sahip.Ancak 18 vitesli Eaton manuel şanzımanlı olarak da sipariş edilebiliyor.

Freightliner aynı zamanda daha kısa olan 116 Cascadia’yı da sergilemiş ve bu, güçlü 13 litrelik Detroit altı silindirli motora sahip.

Cascadia, aerodinamik tasarımının yanı sıra güçlü ama akıllı motoru ve şanzımanı sayesinde kendisini konvansiyonel sınıfta yakıt ekonomisi lideri olarak kısa sürede kanıtlamış.

Cascadia kamyonları ayrıca, radar/kamera gelişmiş acil fren sistemi (AEBS), şerit değiştirme uyarı sistemi (LDWS), uyarlanabilir hız sabitleyici ve akıllı uzun far dahil olmak üzere gelişmiş güvenlik özelliklerinden oluşan eksiksiz Detroit Güvencesi paketini standart olarak sunarken, Yan Koruma Yardımı ( SGA) bir seçenek olarak mevcuttur.

Freightliner Cascadia, Avustralya’da sürücü hava yastığına sahip tek çekici.Freightliner, yataklı kabinin özel bir kesitini hazırladı, böylece katılımcılar, Cascadia’yı birinci sınıf bir mobil motele dönüştüren ranzalar ve diğer unsurlar dahil olmak üzere 1+1 stüdyo daire gibi alanın konfor özelliklerini kontrol edebilirliğini göstermiş.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER