Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Renault Trucks Makyajlı”E-Tech” Serisi İle Geliyor

Renault Trucks Makyajlı”E-Tech” Serisi İle Geliyor
25 Kasım 2022 - 17:43 'de eklendi ve 901 kez görüntülendi.

Renault Trucks T ve C serileri,yeni nesil Evolution ile 2021’den beri piyasada.Renault şimdi elektrikli araçlarda kariyerine başlayan daha da yeni bir seri ile geliyor. Renault Trucks  karbon nötr olma yolunda eşlik etmek için her zamankinden daha temiz, daha güvenli ve daha döngüsel taşımacılık çözümleri geliştirmeye devam ederek iklim sorununu aşmaya kararlı.

Daha önce duyurulduğu üzere Renault Trucks, önümüzdeki aylarda seri üretime geçecek olan “E-Tech” isimli T ve C Serisinin elektrikli modellerini tanıttı. Ancak yeni seriye baktığımızda, Fransızlar yakıt değil, araçlarda gövdeyi de değiştirdiğini görüyoruz.

Aracın ön alt kısmının 11.5 santimetre uzatılmış. Bu, kabinin iç mekandaki artışınada katkıda bulunmayacak olsa da güvenliği artıran ve aerodinamik üzerinde olumlu bir etkiye sahip olacağını gösteriyor. Bu nedenle, genişletilmiş gövde,2020’de tanıtılan daha eğimli kabinler için AB istisnasından yararlanarak tam boy yarı römorklarla birleştirilebilecek.

Bir diğer yenilik de kör nokta radarı. Şimdiye kadar, Renault Trucks bu donanımı fabrika çıkışı olarak sunmadı, yeni E-Tech’ler ise gövdenin her iki tarafına yerleştirilmiş bu tür iki cihaz var. Yakın zamanda Volvo Trucks’ın kardeş kamyonlarında tanıtılan radarlarla tamamen aynı düzene sahipler.

Ek olarak, tamamen yeni bir logo deseni veya yeniden tasarlanmış bir radyatör ızgarası gibi birkaç tipik görsel değişiklik de var. LED farlarla kamyona gerçekten modern bir görünüm kazandırmış olsalar da bunlar sadece ayrıntılar.

Dizel modellerinde de benzer değişiklikler görebilir miyiz? Çok yakında belki…

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER