Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Pamukkale Turizm’in Sahibi Mazlum Bababalım’dan Açıklama

Pamukkale Turizm’in Sahibi Mazlum Bababalım’dan Açıklama
25 Ocak 2019 - 15:15 'de eklendi ve 5353 kez görüntülendi.

İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin, Denizlili ulaşım firması Pamukkale Turizm A.Ş’nin iflasına karar vermesi şok etkisi yarattı.

Pamukkale Turizm’in mali durumuna ilişkin raporları inceleyen mahkeme heyeti, firmanın ticari faaliyetlerini sürdürmesine imkan olmadığına hükmederek iflas kararı vermesi Denizli’de şaşkınlığa neden oldu.

Denizli’nin 56 yıllık firması, Ege, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi’nde ulaşımın tanınmış markası olan Pamukkale Turizmin sahiplerinden Mazlum Bababalım, İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz edeceklerini belirterek, Denizli Gazetesi’ne değerlendirme yaptı.

Pamukkale Turizm sahiplerinden Bababalım, İzmir, Uşak ve Denizli’de konkordato için dava açtıklarını belirterek, “Pamukkale Turizm olarak Denizli, Uşak ve İzmir’de davlar açtık. Denizli’de ve Uşak’ta davalar lehimize sonuçlandı. İzmir’de ise aleyhimize sonuçlandı. İzmir Ticaret Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz ediyoruz. İtirazın sonucuna göre gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Kaynak Denizligazetesi

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER